Investeringsplatforme

Investeringsplatforme

Investeringsplatforme2022-06-09T06:47:32+00:00

Skal du i gang med at investere penge, hvad end du ønsker at købe og sælge aktier eller vil prøve kræfter med crowdlending eller kryptovaluta, så er en investeringsplatform det første sted at starte.

En god investeringsplatform kan være altafgørende for din succes med online investering og der er bestemt stor forskel på de forskellige platforme.

Enkelte platforme er bare bedre (og billigere) end andre, når det gælder køb og salg af forskellige investeringer. Kort og god så er de bedste investeringsplatforme ud fra hvad du skal investere i som følger:

eToro disclaimer: 68 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Anbefalingerne til investeringsplatformene er personlige og baseret på egen erfaring og kundskab. Det er op til dig selv at afprøve og bestemme dig for hvilken investeringsplatform du vil benytte.

Her på siden kan du finde information om de forskellige investeringsplatforme og hvorfor jeg anbefaler nogle fremfor andre, samt nogle af de fordele du kan drage nytte af hvis du vælger at oprette en investeringskonto hos dem.

Det er vigtigt at huske på at enhver investering indebærer en risiko og du skal være minimum 18 år for at oprette en investeringskonto hos en af de investeringsplatforme nævnt her på siden.

Hvad end du skal investere i kryptovaluta, aktier eller noget helt tredje, så anbefaler jeg dig at købe og læse bogen Den lille guide til investering » som du kan få hos Saxo. Bogen er perfekt for dig som skal i gang med at investere, da du får grundlæggende information om investeringer. Også bogen Investering i aktier » er en bog jeg har fundet særdeles god, hvis man ønsker at komme i gang med aktieinvestering.

eToro

Invester i aktier, kryptovaluta, CFD’er og meget mere med eToro.

Gå til eToro

68 % af detail-CFD-konti taber penge

Vores guides til investering

Vores guides til investering

Hvad end du er ny til investeringsmarkedet eller en erfaren investorer, så kan du helt sikkert finde nye og spændende investeringsmuligheder- og metoder hos os.

De +5 bedste investeringsplatforme i Danmark

Herunder kan du læse mere om de mange forskellige investeringsplatforme som findes og vores anbefaling til hvilken du burde vælge, samt information om de mange fordelene du kan få ved at vælge én eller flere af de anbefalede investeringsplatforme herunder.

1. eToro

eToro er verdens største sociale trading- og investeringsplatform. Hos eToro kan du finde et hav af investeringsmuligheder som eksempelvis aktier, kryptovaluta og råvarer som guld og sølv. Med andre ord, så er eToro en fantastisk investeringsplatform for dig som ønsker at skabe en diversificeret investeringsportefølje, hvilket er noget vi anbefaler du gør.

68 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Det er 100% gratis at oprette en investeringskonto på investeringsplatformen eToro og du forpligter dig ikke til at bruge den. Hvis du ikke benytter din investeringskonto over en lang tidsperiode, kan det dog hænde at den vil blive deaktiveret eller slettet. Husk at enhver investering indebærer en risiko for tab af det investerede beløb og historisk afkastning er ingen garanti for fremtidig afkastning.

Derfor anbefaler vi eToro:

Først og fremmest, så er eToro en enkel platform for brugeren, men er alligevel avanceret nok for ekspert-investorerne.

Udover dette, så er en af de klare fordele at du kan skabe en diversificeret investeringsportefølje, da du kan investere i så mange forskellige ting i en og samme platform.

2. Kameo

Kameo er en dansk-opfundet crowdlendingplatform hvor virksomheder i vækst og byggeentreprenører kan søge finansiering til deres virksomhed eller byggeprojekt.

Crowdlending er en gren af crowdfunding, hvor finansieringer er lånebaseret, det vil sige at pengene tilbagebetales til dem som vælger at investere i projektet eller virksomhed, med rente.

For dig som privat investorer er crowdlending altså en særdeles god og tryg måde at investere dine penge, baseret på historisk afkastning. På investeringsplatformen Kameo kan du enkelt og let finde og investere i netop crowdlending, altså lån til virksomheder og finansieringer til byggeprojekter i hele Skandinavien.

Det er 100% gratis at oprette en investeringskonto på investeringsplatformen Kameo og du forpligter dig ikke til at bruge den. Hvis du ikke benytter din investeringskonto over en lang tidsperiode, kan det dog hænde at den vil blive deaktiveret eller slettet. Husk at enhver investering indebærer en risiko for tab af det investerede beløb og historisk afkastning er ingen garanti for fremtidig afkastning.

Derfor anbefaler vi Kameo:

Det er 100% gratis at oprette en konto hos Kameo og du kan investere helt ned fra 500 kroner og op. Kameo er også en særdeles seriøs virksomhed og ikke mindst platform som har drevet med crowdlending i mange år, det vil sige de er blandt de bedste på markedet indenfor sit felt.

Du kan altså trygt vælge at investere dine penge igennem Kameo og

Alle lån på platformen er gennemgået af Kameo selv og kategoriseret ud fra risiko. Hvor A er de lån med laveste risiko og E er de lån med højeste risiko.

Opret en investeringskonto hos Kameo

3. Nord Investments

Få din egen investeringsplan gratis

Nord Investments er tilbyder dig som investor en personlig investeringsplan på under 5 minutter. Når du er færdig, får du muligheden for at færdiggøre din oprettelse og starte din investering igennem Nord Investments.

Sådan får du din personlige investeringsplan:

  • Besvar de 13 spørgsmål
  • Opret depot
  • Bekræft

Så enkelt er det, du kan komme i gang på investeringsplatformen på kort tid og få kickstartet din investering.

Opret en investeringskonto hos Nord Investments

4. Selected Alternatives

Selected Alternatives er en grøn investeringsplatform, et sted hvor du kan investere i grønne

Opret en investeringskonto hos Selected Alternatives

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en kryptobørs?2022-04-02T12:36:20+00:00

En kryptobørs er som en investeringsplatform, det er et sted hvor du købe og sælge investeringsobjekter med henblik med gevinst. Der findes mange kryptobørser i Danmark og antallet er stødt stigende, senest har Firi meldt lancering åbning i Danmark og troen på at en dansk-stiftet kryptobørs kommer, er stor.

Hvilken investeringsplatform er den bedste?2021-09-14T12:39:58+00:00

For at finde og vælge den bedste investeringsplatform, må man først se på hvad man ønsker at investere i. Vil du eksempelvis investere i virksomhedslån og boligprojekter, så er investeringsplatformen Kameo et oplagt valg. Vil du derimod købe og investere i aktier, kryptovaluta eller råvarer så er eToro den absolut bedste platform.

Hvilken investeringsplatform skal jeg vælge?2021-09-14T12:40:09+00:00

Der findes mange forskellige investeringsplatforme og afhængig af hvad du vil investere i, findes der nogle platforme som er bedre end andre.

eToro er en af de mest populære investeringsplatforme i hele verden og er et sted hvor du kan investere i alt fra råvarer som guld og sølv, til kryptovaluta og aktier.

Hvilken investeringsplatform er den bedste?

For at finde og vælge den bedste investeringsplatform, må man først se på hvad man ønsker at investere i. Vil du eksempelvis investere i virksomhedslån og boligprojekter, så er investeringsplatformen Kameo et oplagt valg.

Vil du derimod købe og investere i aktier, kryptovaluta eller råvarer så er eToro den absolut bedste platform.

Hvilken investeringsplatform skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde rundt i de mange investeringsplatforme som er og hvilken man skal vælge når man skal i gang med investeringer på nettet.

Capitis har erfaringer med mange forskellige investeringsplatforme og vi har bestemt også vores favoritter og det er lige præcis dem vi vælger at anbefale, de investeringsplatforme vi anbefaler dig at vælge er:

eToro
Kameo
Du kan du også søge videre på internettet for at se om der er nogle andre investeringsplatforme som skulle være mere tiltalende eller som passer dine behov bedre end ovenstående.

Hvad koster det at oprette en investeringskonto?

De fleste investeringsplatforme tilbyder gratis investeringskonto, du kan altså 100% gratis oprette en konto på de fleste investeringsplatforme og dermed få tilgang til deres investeringsmuligheder.

På denne måde kan du teste platforme, afprøve deres interface og ikke mindst lave din egen vurdering af platforme før du begynder at smide penge ind på din investeringskonto.

Enkelte investeringsplatforme har dog et oprettelsesgebyrer og hos andre må du betale et kontingent, enten månedlig, kvartalsvis eller årligt. Dette er dog sjældent, da det skræmmer investorer og særligt privatinvestorer væk og da vælger de som regel en anden platform som er gratis.

Investeringsplatformene eToro og Kameo som vi anbefaler er begge 100% gratis.

Andre investeringsplatforme

eToro og Kameo er selvfølgelig ikke de eneste investeringsplatforme på markedet som er værd at investere igennem, også platforme som Nordnet og Saxo er særdeles populære blandt både professionelle investorer såvel som privatinvestorer.

Det er dog ikke det samme udvalg du finder på alle platforme og det er blandt andet af denne grund vi kun anbefaler enkelte investeringsplatforme.

Hvorfor bruge en investeringsplatform fremfor banken?

Mange banker tilbyder en begrænset version af en investeringsplatform, med andre ord, du kan i mange banker købe aktier og optioner med mere igennem dem. Dette er dog sjældent en god idé, da gebyr og kurtage hos bankerne er særdeles høje. Vælger du derimod en investeringsplatform som eToro kan du handle 100% kurtagefrit og dermed spare penge hver gang du handler.

Det kan også være skummelt for mange at lade banken om sine aktier og de fleste vælger derfor selv at oprette og styre deres investeringer på nettet igennem en investeringsplatform.

Go to Top