window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Erhvervslån

Erhvervslån

Hjem » Lån » Erhvervslån
Erhvervslån2021-12-16T12:41:18+00:00

Virksomheds- og erhvervslån er penge du låner til din virksomhed, altså er CVR-nummer, modsat det at låne penge som privatperson hvor det er dit CPR-nummer som benyttes ved ansøgning og underskrivning af lån.

I Danmark findes der mange forskellige låneudbydere som tilbyder lån til både privat og erhverv, samt nogle banker og aktører som kun tilbyder lån til private eller erhverv. Blandt de mest populære lånefirmaer til erhverv som tilbyder lån til virksomheder, kan du finde blandt andet:

En alternativ måde at søge finansiering til sin virksomhed eller sit erhverv på er igennem crowdlending-portalen Kameo. Platformen er en af de eneste i Skandinavien som tilbyder lånebaseret crowdfunding, altså crowdlending til erhverv. Her kan du oprette en gratis bruger og søge lån til din virksomhed eller et erhvervslån til et byggeprojekt.

  • Søg finansiering gratis hos Kameo

Du kan gratis tilmelde dig Kameo og se om dette er noget for dig og din virksomhed. Når du opretter en låneansøgning igennem Kameo, vil en af deres analytikere kontakte dig for det videre forløb, helt gratis og uforpligtende.

Lendo

Find det billigste sted at låne penge

Lendo er en gratis tjeneste som hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån. Ved at udfylde en simpel formular, kan du indhente tilbud fra mere end 16 banker i Danmark. Du kan søge privatlån, samlelån eller billån med et lånebeløb på op til 350.000 kroner.

Gå til Lendo

Vores låneguides

Vores låneguides

Hvad end du ønsker at låne penge til forbrug, bil, hus eller en ny have, så kan du sikkert finde brugbar og god information om lån i en af vores mange guides om lån.

Sammenligning af virksomhedslån

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er ÅOP?2021-09-23T05:34:23+00:00

ÅOP er årlige omkostninger i procent

Hvorfor kan jeg ikke låne penge?2021-09-07T10:50:24+00:00

Det kan være mange grunde til at du ikke kan låne penge og dine låneansøgninger hos banker og andre låneudbydere bliver afvist. Det er op til hver enkelt bank og låneudbyder at sætte rammerne for hvornår og hvem de tilbyder lån til, som regel er det en automatiseret proces hvor en række betingelser, vilkår og økonomisk velstand skal være opretholdt for at et lån tilbydes.

Hvad koster det at låne penge?2021-09-07T08:06:54+00:00

A

Hvor meget kan jeg låne?2021-09-07T07:29:24+00:00

Hvis du skal låne penge, så er det første spørgsmål du sidder med helt sikkert, hvor meget kan jeg låne? Svaret på dette afhænger af din økonomiske situation og hvad du skal låne penge til. Den enkleste måde at finde ud af det på, er ved at spørge din bank eller et finansielt institut som låner penge til privatpersoner.

Hos Ferramtum kan du låne fra 1.500 kr. – 50.000 kr. og få svar på din låneansøgning lynhurtigt.

Ønsker du at låne mere end 50.000 kr. kan du benytte dig af Finansielle Eksperter og få lånetilbud fra flere banker, her kan du ansøge om lån på op til 500.000 kr.

Hvor kan jeg låne penge?2021-09-06T10:41:11+00:00

Du kan låne penge hos

Hvor kan man få erhvervslån?

Hvor mange penge kan man låne til erhverv?

Erhvervslåns rente

Lån til opstart af virksomhed

Erhvervslån uden sikkerhed

Go to Top