window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Erhvervslån

Erhvervslån

Hjem » Låne penge » Erhvervslån
Erhvervslån2021-10-07T07:05:28+00:00

Lån penge til virksomhed og erhverv

Virksomheds- og erhvervslån er penge du låner til din virksomhed, altså er CVR-nummer, modsat det at låne penge som privatperson hvor det er dit CPR-nummer som benyttes ved ansøgning og underskrivning af lån.

I Danmark findes der mange forskellige låneudbydere som tilbyder lån til både privat og erhverv, samt nogle banker og aktører som kun tilbyder lån til private eller erhverv. Blandt de mest populære lånefirmaer til erhverv som tilbyder lån til virksomheder, kan du finde blandt andet:

En alternativ måde at søge finansiering til sin virksomhed eller sit erhverv på er igennem crowdlending-portalen Kameo. Platformen er en af de eneste i Skandinavien som tilbyder lånebaseret crowdfunding, altså crowdlending til erhverv. Her kan du oprette en gratis bruger og søge lån til din virksomhed eller et erhvervslån til et byggeprojekt.

  • Søg finansiering gratis hos Kameo

Du kan gratis tilmelde dig Kameo og se om dette er noget for dig og din virksomhed. Når du opretter en låneansøgning igennem Kameo, vil en af deres analytikere kontakte dig for det videre forløb, helt gratis og uforpligtende.

Lån penge hos Ferratum

Kreditramme fra 1.500 DKK – 50.000 DKK

1. Ansøg hos Ferratum

Gå til Ferratum og vælg det ønskede lånebeløb og tryk ansøg.

2. Udfyld ansøgningen hos Ferratum

Skriv ind de oplysninger som er nødvendige for at behandle din låneansøgning.

3. Afvent godkendelse på din låneansøgning

Når din låneansøgning er indsendt, skal du blot afvente svar fra Ferratum. Det tager ofte kort tid at behandle låneansøgninger.

Gå til låneansøgning

De bedste lån til virksomhed

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Hvor kan man få erhvervslån?

A

Hvor mange penge kan man låne til erhverv?

A

Hvad koster et erhvervslån?2021-09-07T12:59:11+00:00

Et erhvervslån er som alle andre lån og har en omkostning i form af oprettelsesgebyr og en rente som må betales, også omtalt ÅOP.

Hvad er renten på erhvervslån?2021-09-07T12:54:56+00:00

Renten på erhvervslån er som alle lån, nemlig variabel og uafhængig fra långiver til långiver. Det er altså op til hver enkelt låneudbyder hvad renten på et erhvervslån. Renten på erhvervslån plejer dog som regel at ligge et sted imellem

Artikler om lån

Er du interesseret i lån og hvordan du finder de bedste lånefirmaer i Danmark, så kan du i vores mange spændende artikler om lån læse mere meget om lige præcis dette.

Flere artikler om lån

Erhvervslåns rente

A

Find lån trods RKI

Lån til opstart af virksomhed

A

Læs mere om låneberegner

Erhvervslån uden sikkerhed

A

Go to Top