window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Om Capitis

Om Capitis

Hjem » Om Capitis
Om Capitis2021-10-06T07:11:49+00:00

Capitis er Danmarks nyeste økonomi- og finansblog. Bloggen er startet og drives af den danske iværksætter Steffen Fonvig som har en særlig forkærlighed for penge, hvad end det er er at spare, tjene eller investere bedre.

Alt indhold på hjemmesiden skal anses som reklame og artiklerne samt diverse undersider du kan finde, på hjemmesiden kan indeholde affiliate links som støtter vores arbejde.

Du finder også Capitis i Norge hvor hjemmesiden er på domænenavnet Capitis.no – her kan du finde lignende indhold for norske personer.

Juridisk

Capitis.dk er ejet og drevet af den norske markedsføringsvirksomhed Fonvig Group med hovedsæde i Oslo og er registreret med organisationsnummeret NO-925414026 hos Brønnøysundregistrene.

Forbind med eller følg virksomheden Fonvig Group på Facebook, LinkedIn eller på Google. Ønsker du at komme i kontakt med Fonvig Group, kan du benytte e-mailadressen kontakt@fonvig-group.com.

Om Capitis.dk

Vores vision med hjemmesiden Capitis er at hjælpe danske forbrugere og virksomheder på nettet, hvad end det gælder investering, sparring, indtægt eller regnskab – så ønsker vi at være en troværdig informationskilde.

Vores mission er at hjælpe danske virksomheder og forbrugere med at investere, tjene og spare penge samt forenkle og forbedre en økonomisk situation, hvad end det er gæld eller regnskab som er udfordringen.

Capitis er en gratis informationsside som indeholder anbefaler, vejledninger og information omkring investering, gæld, regnskab, sparring og indtægt. Vores mål er at hjælpe danskere med at skabe en sundere økonomi igennem førnævnte metoder.

Capitis er ejet af den norske markedsføringsvirksomhed Fonvig Group, stiftet af den danske iværksætter Steffen Fonvig med hovedsæde i Oslo, Norge. Du kan kontakte Fonvig Group på kontakt@fonvig-group.com hvis du har spørgsmål til Capitis eller virksomheden som står bag.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Capitis, kan du skrive en e-mail til os på kontakt@capitis.dk eller benytte vores kontaktformular du finder på vores kontakt-side. Du kan også finde og kontakte os på Facebook.

Har du juridiske eller annonceringsspørgsmål til os, skal du skrive til Fonvig Group som er virksomheden bag hjemmesiden Capitis.dk, dette kan du gøre med e-mail på adressen kontakt@fonvig-group.com.

Capitis.dk er sponsoreret og finansielt støttet af vores samarbejdspartnere igennem affiliate marketing. Det betyder at vores hjemmeside indeholder affiliate links som gør at vi får et fast beløb eller en procentsats af de kunder vi henviser til vores partnere. Alt indhold på hjemmesiden skal da anses som reklame og ikke direkte råd og vejledning.

Det er altså dit eget ansvar som forbruger og virksomhed hvis du vælger at benytte dig af vores anbefalinger på siden.

Ofte stillede spørsmål

Hvad er Capitis.dk?2021-09-06T08:52:59+00:00

Capitis.dk er en dansk finans- og økonomiblog med fokus på privatøkonomi, investeringer på nettet og alt hvad det gælder penge og økonomistyring.

Hvordan kontakter man Capitis.dk?2021-09-06T08:10:46+00:00

Capitis.dk kan kontaktes på mange forskellige måder, du kan finde alle vores kontaktoplysninger på vores kontakt-side eller benytte e-mailadressen Steffen@fonvig-group.com som er e-mailadressen til ejeren af Capitis.dk.

Hvem ejer Capitis.dk?2021-09-06T08:09:26+00:00

Capitis.dk er ejet og drevet af det norske markedsføringsbureau Fonvig Group, stiftet af den danske iværksætter Steffen Fonvig med bopælsadresse i Oslo, Norge.

Opret en gratis investeringskonto

eToro er en af verdens førende investeringsplatform, hvor du kan investere i alt fra råvarer til aktier og kryptovaluta, et og samme sted. Du kan i dag oprette en gratis investeringskonto og komme i gang med investering i præcis det du vil, helt enkelt.

Opret investeringskonto

Udvalgte artikler & guides

Hos Capitis kan du finde en lang række spændende artikler og indhold om nedenstående emner.

De bedste danske regnskabsprogrammer i 2021

Har du styr på regnskabet til virksomheden eller foreningen? Hvis ikke, så find et gratis regnskabsprogram i vores guide.

Aktier for begyndere

En populær måde at investere sine penge er i aktier og hos os kan du få gode tips til hvilke aktier du burde købe samt hvordan du kommer i gang.

De bedste affiliate netværk i Danmark

Arbejder du med affiliate marketing, så er du sikkert på jagt efter en samarbejdspartner i form af et affiliate netværk, læs mere om det her.

Seneste artikler

Bliv bedre til penge og privatøkonomi med vores tips og råd, som du finder i vores mange spændende artikler og guides.

Flere artikler

Udvalgte partners

Hos Capitis kan du finde en lang række spændende artikler og indhold om nedenstående emner.

Ferratum
eToro partner
Lendo
Go to Top