Gratis regnskabsprogram

Gratis regnskabsprogram

Udgivet 11/04/22 af Steffen Fonvig

Hjem » Gratis regnskabsprogram
Hjem » Gratis regnskabsprogram

Har du brug for et gratis regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed, forening, dit ApS eller fordi du er sprunget ud som iværksætter, så finder du det her

I Danmark elsker vi iværksætteri og entreprenørskab og hvert eneste år kommer der nye og flere virksomheder til landet, dette har skabt et stort behov for værktøjer som regnskabsprogrammer og lignende, men burde man egentlig få sig et regnskabsprogram og er det dét hele værd?

Noget af det bedste ved et professionelt og godt regnskabsprogram er, at du kan prioritere og fokusere på det som du og din virksomhed er bedst til, da du sparer enorme mængder med tid og energi på regnskabet.

Et regnskabsprogram kan kombinere fakturerings- og bogføringsprocessen og samtidig bistå dig med de forskellige rapporteringer som eksempelvis årsregnskab og momsindberetning hvis din virksomhed er momsregistreret.

Med andre ord, et regnskabsprogram er som mange andre værktøjer, sat til verden for at hjælpe dig og din virksomhed og det bedste af det hele er at det behøver ikke at koste noget – Der findes flere forskellige gratis regnskabsprogrammer i Danmark som du kvit og frit kan benytte uden begrænsninger, for altid.

Hvad end du er iværksætter, en forening eller driver en håndværker-forretning, så kan et regnskabsprogram med garanti forenkle din daglige drift og forbedre kvaliteten af dit regnskab, helt enkelt.

De bedste gratis regnskabsprogrammer

Har du allerede eller tænker du på at starte din egen virksomhed, så er et regnskabsprogram en god ting at styr på. Det er nemlig ganske tidligt du kan begynde at trække ting fra hvad det angår moms og når du først har registreret din virksomhed og fået din første faktura eller skal til at sende, så er det smart at have regnskabsprogrammet på plads og gøre det hele herfra.

Dinero regnskab

100% gratis regnskabsprogram for iværksættere og selvstændige med små- til mellemstore virksomheder.

Dinero regnskab er én af Danmarks største regnskabsprogrammer og værktøjer til online bogføring og fakturering. Regnskabsprogrammet er udviklet af iværksættere for iværksættere.

Tidligere gik Dinero under navnet ”Dinero regnskabsprogram” men grundet deres massive udvikling har de ændret navn til ”Dinero regnskab”. De har blandt andet gjort det mulig at få virksomhedens regnskab udarbejdet af Dinero, så du slipper for at rode med det selv. Dinero har med andre ord egne bogholdere som bogfører din indtægter og udgifter, afstemmer i banken, indhenter manglende bilag, beregner moms og årsregnskab. Bogføring pågår løbende således du hele tiden kan følge med.

Så hvad end du er på jagt efter et gratis regnskabsprogram eller et komplet regnskabsprogram inklusive bogholder, så er Dinero det absolut bedste sted.

Priser

Abonnement Pris
Dinero Starter Gratis
Dinero Pro* 245 kr./md.
Skatteopgørelse** Fra 1.645 kr.
Årsregnskab*** Fra 2.495 kr.

* Den opgivne pris gælder for årsbetalende medlemmer, betales der månedvis er prisen 297 kr./md.
** Pris gælder for Dinero Pro brugere, ordinær pris for Dinero Starter brugere er 1.997 kr.
*** Den opgivne pris er for “gør det selv”-pakken

Billy

100% gratis regnskabsprogram for selvstændige og iværksætter med små- til mellemstore virksomheder.

Billy er det andet gratis regnskabsprogram som findes i Danmark og er på lig fod med Dinero et regnskabssystem udarbejdet af og for iværksættere og selvstændige i Danmark. Regnskabsprogrammet har stort fokus på det at gøre det enkelt og let at føre regnskab, hvad end du vil sende fakturaer, bogføre regninger eller udarbejde moms- og årsregnskab.

Billy Premium

Ønsker du at få lidt mere ud af dit regnskabsprogram hos Billy kan du opgradere fra Basic til Premium for kr. 197,-/md. Og få tilgang til en lang række funktioner som gør det endnu lettere at føre regnskab i en hektisk hverdag.

Priser

Abonnement Pris
Billy Basic Gratis
Billy Premium 195 kr./md.
Årsregnskab* Fra 1.645 kr.
Revisorpakke 3.495 kr.

* Prøv gratis i 14 dage

Decimo

Årsregnskab gjort enkelt (og billigt)!

Decimo er en regnskabstjeneste som tilbyder udarbejder og indsendelse af årsregnskab for danske virksomheder, eksempelvis anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder samt holding og driftsselskaber.

Sådan fungerer Decimo:

  1. Bestilling: Udfyld Decimossimple formular så vi kan gå i gang.
  2. Modtagelse: Decimo igangsætter processen omgående
  3. Indberetning: Decimo indberetter til erhvervsstyrelsen
  4. Fuld tilfredshed: Decimo sender dig kvittering for arbejdet

Priser

Virksomhedsform Pris
Enkeltmandsvirksomhed* 4.495 kr.
Selskab (ApS, IVS) 3.495 kr.
Drift og holdingselskab 5.985 kr.

* Inkl. selvangivelse

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er mange ting, definitionen er ikke helt klar og det kan dække over mange forskellige ting. Men i store træk så er et regnskabsprogram et computerbaseret værktøj som hjælper på forskellige måder med at føre regnskab af den ene eller anden art.

I dag tilbyder de fleste regnskabsprogrammer bogføring og fakturering i ét og samme system, hvilket er særdeles fordelagtigt, da du får samlet alt ét sted og slipper for flere forskellige systemer og programmer til at løse én opgave, nemlig virksomhedens regnskab.

Danske regnskabsprogrammer er begyndt at blive særdeles professionelle og gode, specielt hvis man ser på regnskabsprogrammer som Dinero og Billy som begge er danske og gratis regnskabsprogrammer som er udviklet af og for iværksættere og selvstændige.

Excel er en døende race indenfor regnskabsføring

I rigtigt mange år har Microsoft Excel været meget populært blandt iværksættere og selvstændige at benytte til regnskabsføring og jeg må da også sige jeg selv er en kyndig og hyppig bruger af det smarte værktøj fra Microsoft, men i dag er Excel ved at uddø når vi snakker regnskabsføring, simpelthen fordi der findes bedre og smartere måder og værktøjer.

I Excel er du på mange måder begrænset og værktøjet er ikke udelukkende udarbejdet til virksomhedsregnskab, men er udarbejdet og skabt for mange forskellige ting. Denne mangfoldighed er både god og dårlig kan man sige, men jeg vil råde dig som bruger Excel til virksomhedens regnskab at bytte over til et regnskabsprogram, hvad end du vælger et gratis regnskabsprogram eller et betalt er op til dig, men Excel er fortid spørger du mig.

Online regnskabsprogram er det ”nye”

Med internettet kom mange gode ting og i dag er størstedelen af regnskabsprogrammer i modsætning til Excel, online-baseret. Det vil sige at du kan tilgå det uanset hvor du er, hvilken enhed du er på, så længe du har internet.

En af de andre fordele med at have sit regnskabsprogram online er at du kan dele det med andre, det kan være dem du har virksomheden med eller din bogholder som hjælper dig med bogføring, rapportering eller andre bogføringsopgaver.

Regnskabsprogrammer til små virksomheder

Der er ingen øvre eller nedre grænse på din virksomhed som gør det begrænser dine muligheder for at have et regnskabsprogram eller for at det giver mening at benytte et. Regnskabsprogrammer er for alle som har et regnskab at føre og ønsker at have fuld kontrol på sine tal.

Regnskabsprogrammer til store virksomheder

Også større virksomheder med mange ansatte kan (og bruger som regel) regnskabsprogrammer til at føre regnskab i. Her er det dog ikke alle regnskabsprogrammer der kan følge med. Da regnskab er så kompliceret, så er ikke alle regnskabsprogrammer udviklet til både store og små virksomheder. De regnskabsprogrammer som er udviklet til store virksomheder, er der brugt store mængder tid, penge og energi i og derfor følger prisen også med, det er derfor smart for små virksomheder at vælge regnskabsprogrammer som er bygget til dette og det samme for virksomheder af større form.

Det bedste regnskabsprogram

Spørger du mig, så er Dinero regnskab det bedste regnskabsprogram i Danmark og det enkleste at finde ud af hvis man ikke er en regnskabshaj som eksempelvis jeg ikke er.

Dinero er som nævnt tidligere udarbejdet af iværksættere og dette gør at regnskabsprogrammer passer perfekt til dig som er selvstændig eller iværksætter. Hele designet og funktionaliteten i regnskabssystemet er opbygget på så enkel og flot måde at enhver kan finde ud af at sende fakturaer, bogføre bilag og regninger samt uddrage de nødvendige tal for års- og momsregnskab.

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

For at finde det rette regnskabsprogram til din virksomhed skal du se på hvilke krav og behov du har til et sådant system. Hvis du eksempelvis har en webshop, kan det være fordelagtigt at vælge et regnskabsprogram som har integrationer til dit betalingssystem, så du automatisk får bogført alle dine salg som sker på webshoppen.

Hvilket faktureringsprogram er det bedste?

Selvom Microsoft Excel ikke er et faktureringsprogram, så har det og er det noget som rigtigt mange mennesker og virksomheder bruger når de skal lave en faktura. Dog er Microsoft Excel ikke udviklet til denne ene opgave men er derimod et multi-værktøj som kan benyttes til mange forskellige ting og det er derfor ikke det optimale faktureringsprogram at bruge for alle.

Driver du en virksomhed og har derfor et regnskab du må føre, så er det ofte ikke lønsomt at benytte Microsoft Excel fremfor et online regnskabsprogram. Dette er fordi, du manuelt må udregne og eksportere moms og andre essentielle tal til dit regnskab som typisk er et andet program eller en anden fil. Med et regnskabsprogram får du fakturerings- og bogføringsprogram ét og samme sted og kan dermed spare tid og penge på det manuelle arbejde.

Men skal du derimod bare lave én faktura eller meget sjældent, eksempelvis hvis du sælger noget privat til en virksomhed eller lignende, så behøver du selvfølgelig ikke et komplet regnskabsprogram til denne simple opgave, her er Microsoft Excel helt perfekt, da du enkelt og let kan lave en faktura og derefter har du ikke en bruger på nettet som du må forholde dig.

Hvad er et fakturaprogram?

Et fakturaprogram er mange ting, i lang tid har mange virksomheder benyttet sig af Microsoft Excel til at udarbejde fakturaer i, ulempen ved dette er at du manuelt må regne moms samt bogføre dine indtægter i et regnskab, dette er både tidskrævende og en forældet måde at gøre det på.

I dag benytter størstedelen af alle virksomheder sig af et regnskabsprogram som Dinero regnskabBilly eller Microsoft C5. Dette er komplette fakturerings- og bogføringsprogrammer som kan udarbejde fakturaer og automatisk bogføre dine ind- og udgifter (bilag) samtidig som de udarbejdes eller ligges ind i regnskabssystemet.

Så i stedet for at du kaster dig over Microsoft Excel og laver dine egne fakturaer og sender dem på e-mail, så anbefaler jeg dig på det kraftigste at prøve et regnskabsprogram, da dette både spare dig tid, energi og penge – Noget som er særdeles værdifuldt for både dig og din virksomheds vækst. Der findes regnskabsprogrammer til iværksættereforeninger og almene virksomheder af alle størrelsesordner, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det.

De bedste gratis faktureringsprogrammer i Danmark

Jeg har søgt internettet tykt og tyndt for at finde de bedste gratis faktureringsprogrammer som du kan bruge til at lave, sende og bogføre fakturaer med. Programmerne er 100% gratis og du kan komme i gang på få minutter når først du har registreret dig.

 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?2021-12-08T14:21:51+00:00

Der findes mange regnskabsprogrammer i Danmark som både er gratis og betalte, de fleste vælger dog de regnskabsprogrammer som er gratis, eksempelvis Dinero og Billy. Fordelen med et gratis regnskabsprogram er at du slipper at hive penge op af lommen for at teste det og i værste fald, hvis regnskabsprogrammet ikke passer til dig eller din virksomhed, så vælger eller prøver du bare et nyt.

Hvilket regnskabsprogram er det bedste?2021-12-08T14:21:58+00:00

Dinero og Billy er blandt de mest populære regnskabsprogrammer i Danmark, mest sandsynlig fordi er 100% gratis og fungerer så godt som de gør. Med Dinero og Billy får du både bogførings- og faktureringssystem i ét og samme program.

Hvilket regnskabsprogram er det billigste?2021-12-08T14:22:05+00:00

Dinero og Billy er Danmarks billigste regnskabsprogrammer, for de koster nemlig ingenting. Skal man se på betalte værktøjer og den betalte version af Dinero og Billy så er Billy det billigste regnskabsprogram. Billy koster kr. 195,-/md. Hvor Dinero koster kr. 197,-/md. Altså 2 kroner i forskel.

Hvad er et regnskab?2021-09-21T20:40:37+00:00

Et regnskab er

Hvilke regnskabsprogrammer er bedst?2021-09-21T20:11:47+00:00

De bedste regnskabsprogrammer

Hvad er et regnskabsprogram?2021-11-06T22:21:07+00:00

Et regnskabsprogram er et computerbaseret værktøj som hjælper private og virksomheder med at føre regnskab i form af bogføring, fakturering, løn og mange andre regnskabsrelaterede-transaktioner.


Go to Top