window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Billig bredbånd

Billig bredbånd

Hjem » Spare penge » Billig bredbånd
Billig bredbånd2021-10-07T07:09:33+00:00

Bredbåndstest: Sammenlign priser på bredbånd

Her på siden kan du finde en oversigt over danske bredbåndsudbydere og de forskellige typer internet man kan få hos dem. Det er nemlig ikke alle som kan få bredbånd eller internet hos alle udbydere, medmindre du er på jagt efter mobilt bredbånd. Afhængig af hvor du bor, er det forskellige bredbåndsudbydere som kan levere en internetforbindelse til dig.

De 4 forskellige typer internet:

 • Kablet bredbånd
 • Mobilt bredbånd
 • Fibernet (fiber bredbånd)
 • ADSL internet

Når du besøger en af de mange bredbåndsudbyderes hjemmesider, kan du enkelt og let se hvilket type internet du kan få.

En alternativ og ikke mindst let måde at finde den billigste bredbåndsudbyder på er ved at tilmelde sig BareForMig. Hos BareForMig kan du få tilbud på billigt bredbånd, mobil og kabel-TV, helt enkelt. Du skal blot indtaste dine oplysninger også får du automatisk de bedste tilbud på lige præcis det du ønsker.

Gå direkte til afsnit:

Spar op til 2700 kr. på dine forsikringer

Få 3 gratis tilbud på billig forsikring

1. Vælg forsikringer

Gå ind på Find Forsikring og vælg de forsikringer du ønsker tilbud på.

2. Modtag tilbud

Du modtager derefter 3 gratis og uforpligtende tilbud på de forsikringer du har valgt.

3. Vælg det bedste tilbud

Vælg det bedste (og billigste) tilbud fra forsikringsselskaberne og spar penge.

Gå til Find Forsikring

Findforsikring.dk er brugt af mere end 350.00 danskere hvor der i gennemsnit er blevet sparet 2700 kr. om året efter forsikringsbytte.

Sammenlign priser på bredbånd

Herunder kan du se en liste over alle danske bredbåndsudbydere og dermed sammenligne pris og finde den billigste og bedste bredbåndsforbindelse, du kan indtaste dine krav efter sris per måned, download-hastighed og upload-hastighed. Du kan også sortere efter mest populære og laveste pris på de forskellige bredbåndsudbydere.

Billigste bredbåndudbyder

Det kan være svært at finde den bedste og billigste bredbåndsudbyder, herunder kan du finde en kort oversigt der viser dig de billigste og bedste leverandører af internet i Danmark ud fra pris og kvalitet.

Mobilt bredbånd:

Den billigste mobile bredbåndsudbyder på markedet lige nu er Oister som udbyder mobilt bredbånd fra 49 kr. om måneden for 6 GB internet. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 294 kr. at betale over en 6 måneders periode.

Kablet bredbånd:

Den billigste bredbåndsleverandør som leverer internet gennem antennekabel (COAX) er Fastspeed som leverer 1000/1000 Mbit fra 198 kr. om måneden. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 1494 kr. over en 6 måneders periode.

Fibernet:

Det er den samme bredbåndsudbyder som er billigst og bedst på både COAX og fibernet, nemlig Fastspeed. Prisen er den samme hvad end du vælger fibernet eller almindeligt internet gennem antennekablet.

Har du ikke mulighed for at få Fastspeed som bredbåndsudbyder der hvor du bor, så anbefaler vi at du prøver dig hos Stofa som er én af Danmarks største udbydere af internet og blandt de med den største dækningsgrad.

Hvilket bredbånd kan jeg få?

For at finde ud af hvilket bredbånd du kan få, skal du besøge en bredbåndsudbyder som eksempelvis Kviknet – her kan du indtaste din bopælsadresse og se hvilken internetforbindelse du kan få, hvad end du kan få ADSL (telefonstik), COAX (antennestik) eller fibernet, afhænger af hvor du bor i landet og hvilke(t) kabel som går ind i din bopælsadresse.

Det er 100% gratis og uforpligtende at teste sine valgmuligheder for internet og bredbånd.

Priseksempler på bredbånd via Tv-stikket:

 • Stofa 1000/100 Mbit – kr. 379/md.
 • Kviknet 100/35 Mbit – kr. 219/md.

Priseksempler på internet via fiber:

 • FastSpeed 1000/10000 Mbit – kr. 198/md.
 • Waoo basic 200/200 Mbit – kr. 319/md.

Priseksempler på internet via telefon-stikket:

 • Kviknet 20/2 Mbit – kr. 219/md.
 • YouSee 20/2 Mbit – kr. 255/md.

Husk at priserne kan variere fra måned til måned eller være ændret fra det tidspunkt denne side er blevet publiceret (september 2021). Vi forsøger løbende at opdaterer indholdet og priserne på siden.

Internettet i Danmark er særdeles godt, sammenlignet med gennemsnittet i Europa og de fleste har i dag mulighed for at få særdeles høje bredbåndsforbindelser til billige penge.

Det kan for mange være svært at forstå hvad forskellen er på de forskellige internetløsninger som bredbåndsleverandør tilbyder, den enkleste måde at finde ud af hvad du kan få er ved at skrive din adresse ind hos en bredbåndsleverandør og se hvad de har at tilbyde dig.

De forskellige typer internetløsninger

Som tidligere nævnt, så findes der flere forskellige måder hvorpå man kan få internet derhjemme, bredbånd er blot en af de fire mest almindelige måder er igennem:

 • Fiberkabel
 • Antennekabel
 • Telefonkabel
 • Trådløst (GSM)

Fiberkabel

Internet leveret igennem fiberkabel kaldes for fibernet. Fiberkabel fungerer ved hjælp af lys, som transporteres igennem kablet med lysets hastighed sjovt nok. Dette er den billigste og bedste internetløsning man kan få, men ikke alle har fiberkabel ind i huset, hvilket gør at man må søge alternativer.

Antennekabel

Antennekabel- og stik er noget de fleste har, da de tidligere har haft TV-signal gennem antennestikket, dette kabel kaldes indenfor byggebranchen også for COAX som er den tekniske betegnelse. I dag benyttes antennestikket ikke så meget mere og man har derfor udvidet forbruget til også at leverer internet gennem dette kabel og du kan derfor få ganske hurtigt internet gennem dit antennestik.

Telefonkabel

Det er efterhånden mange år siden man havde fastnettelefoner hængende, men mange har forsat deres gamle telefonkabler og telefonstik i boligen. Telefonstikket kan også benyttes til at leverer internet, men grundet det lave tværsnit (tykkelse) på kablet, er det begrænset hvor høj en hastighedsforbindelse som kan leveres.

Mobilt bredbånd

Hvis du hverken har fiber-, antenne-, eller telefonkabel i din bolig, så er den sidste løsning mobilt bredbånd. Dette er internet som leveres via antenner rundt om i landet, på samme måde som din mobiltelefon får leveret internet. For at få mobilt internet i din bolig må du have et abonnement og en modtager/router som modtager GSM-signalet fra luften og laver WiFi-hotspot i dit hjem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket bredbånd skal jeg vælge?2021-09-15T16:04:39+00:00

Det

Fakta om bredbånd

Hvad er mobilt bredbånd?2021-09-15T19:40:55+00:00

Mobilt bredbånd er

Hvad er forskellen på fibernet og bredbånd?2021-09-15T16:03:06+00:00

Forskellen på fibernet og bredbånd er

Artikler med sparetips

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Flere artikler med sparetips

Hvilket bredbånd skal jeg vælge?

De fleste almene forbrugere og husstande kan sagtens nøjes med en 30/30 Mbit forbindelse som du kan få hos næsten alle bredbåndsudbydere, specielt hvis du vælger en kablet forbindelse, hvilket vi anbefaler.

Hvis du derimod har teenageres eller du forsat selv er en spillemus som benytter din internetforbindelse til at spille online, så er en 100/100 Mbit et sikrere valg, da du er sikker på ikke at opleve en dårlig forbindelse når du spiller online.

Undgå mobilt bredbånd hvis mulig

Mobilt bredbånd er superfint, da vi i dag har 4G og snart 5G-netværk som gør at det trådløse netværk som mobiler og dermed også mobilt bredbånd benytter er lynhurtigt, men med det sagt, så er det også særdeles ustabilt og hvis du eksempelvis bor et sted med meget elektronisk støj eller beton, så kan dækningen blive endnu dårligere, derfor anbefales det altid at man vælger en kablet bredbåndsløsning, hvis det er muligt.

Fibernet er billigst OG bedst

Sammenligner man priser og hastighed på internet, så ser man meget hurtigt at det er meget billigere at få en lynhurtig internetforbindelse igennem fibernet, fremfor COAX eller telefonstikket, der anbefales fibernet til alle de som kan få det og det er nemlig her udfordringen ligger. Ikke alle har fiberkabel ind i huset eller lejligheden og kan derfor ikke få det, medmindre de kan/vil få det gravet ind, dette kan imidlertid være en særdeles dyr procedure.

Hvad er fibernet?

Fibernet er en internetløsning hvor internetforbindelsen leveres i et fiberoptisk kabel. Denne internetløsning- og forbindelse er den bedste på markedet lige nu og her du kan opnå den højeste forbindelse og det mest stabile internet.

Fordi up- og download leveres i et optisk kabel, vil ikke andre brugere af samme internetforbindelsen påvirke forbindelsen, som det ellers gør med mobilt- og almindeligt bredbånd.

Fibernet er også en billig løsning for de som ønsker en højhastighedsforbindelse, sammenlignet med ADSL og COAX bredbånd.

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er internet som leveres til en enhed (oftest mobiltelefoner) ved hjælp af GSM-antenner placeret rundt om i landet og i byerne. Dette kaldes også for 3G, 4G og snart 5G-netværket.

For at få mobilt bredbånd i dit hjem, må du have en modtager og et abonnement på mobilt bredbånd, lidt på samme måde som du har din telefon som modtager og dit simkort som dit abonnement.

Hvad er forskellen på bredbånd og fibernet?

Fibernet og bredbånd er ikke det samme, det eneste de har til fælles at de begge er kablede internetforbindelser.

Fibernet er en internetløsning som leveres igennem et optisk fiberkabel og kun mulighed at få hvis der er fibernet til dit hus, din bygning eller ude i vejen som kan graves ind.

Bredbånd er en internetløsning som leveres igennem et COAX kabel, også bedre kendt som antennekabel. Igennem dit antennekabel kan internettet nemlig leveres på samme måde som dit Tv-signal, dette er en af de mest almindelige løsninger for dem som ikke har fibernet.

Fibernet er klart den bedste løsning, da du kan opnå højest hastighed og den mest stabile forbindelse, med en bredbåndsforbindelse kan du opleve lidt mindre stabilitet hvis der er flere brugere på samme forbindelse/kabel.

Så hvis du står imellem valgt mellem fibernet og bredbånd, så er det bedste at vælge derfor fibernet.

Oversigt over bredbånds- og internetudbydere i Danmark

Der findes mange forskellige internetudbydere i Danmark, som alle har forskellige hastigheder, dækningsområder og ikke mindst priser.

Herunder kan du finde alle danske bredbåndsudbydere som tilbyder enten:

 • Fibernet (fiber kabel)
 • Bredbånd (COAX kabel)
 • Bredbånd (telefonkabel)
 • Mobilt bredbånd (trådløst internet)

Oversigt over danske mobile bredbåndsudbydere i Danmark:

 • OK (mobilt bredbånd)
 • 3 (mobilt bredbånd)

Oversigt over bredbåndsudbydere i Danmark:

 • Fastspeed (antennestik)
 • Stofa (antennestik)

Oversigt over fibernet udbydere i Danmark:

 • Hiper
 • Waoo
 • Kviknet
 • Bolignet
 • Kazoom
Go to Top