window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Billig strøm

Billig strøm

Hjem » Spare penge » Billig strøm
Billig strøm2021-09-27T09:40:20+00:00

Sammenlign strømpriser og få billig strøm 2021

Strøm er én af de faste udgifter som vi alle har, såfremt vi har en bolig. Enkelte har strømregningen inkluderet i huslejen, men boligejere og andre må betale strømmen separat. Dette kan faktisk gå hen at blive en fordel for dig, for hvis du selv betaler for strømmen, så kan du også frit vælge hvilken strømleverandør du vil bruge.

Hos Capitis har vi fundet de bedste steder og strømleverandører i Danmark, hvor du mest sandsynlig kan spare tusindvis af kroner og samtidig få bæredygtig og fornybar energi, på denne måde er du med til at gøre en forskel, uden egentligt at foretage dig noget som helst.

Barry er en ny og innovativ strømleverandør i Danmark, hvor du igennem deres smarte applikation på mobilen kan se dit forbrug digital, det er altså en 100% digital strømleverandør. Med Barry kan du få strøm til indkøbspris, se hvor meget Co2-udslip du skaber og ikke mindst betale din strømregning løbende, som det passer dig.

Er du ikke så meget til alt det smarte, så kan du også enkelt og let benytte dig af Tjenestetorvets strøm-tjeneste, her kan du 100% gratis og uforpligtende indhente tilbud fra forskellige strømleverandører og får du et tilbud som er billigere og dermed bedre end dit nuværende, så er det bare at acceptere tilbuddet og få byttet strømleverandør, så enkelt er det at spare penge på strøm.

At skifte strømleverandør fra en som er dyrere, til en som er billigere er selvfølgelig den mest oplyse og enkleste måde at spare penge på elregningen, men det er selvfølgelig ikke den eneste.

Her på siden kan du læse mere om hvordan du kan spare penge på strøm og dermed få en lavere elregning.

Spar op til 2700 kr. på dine forsikringer

Få 3 gratis tilbud på billig forsikring

1. Vælg forsikringer

Gå ind på Find Forsikring og vælg de forsikringer du ønsker tilbud på.

2. Modtag tilbud

Du modtager derefter 3 gratis og uforpligtende tilbud på de forsikringer du har valgt.

3. Vælg det bedste tilbud

Vælg det bedste (og billigste) tilbud fra forsikringsselskaberne og spar penge.

Gå til Find Forsikring

Findforsikring.dk er brugt af mere end 350.00 danskere hvor der i gennemsnit er blevet sparet 2700 kr. om året efter forsikringsbytte.

Skift til en billigere el-leverandør og spar penge på strøm

At skifte el-leverandør er en simpel

Barry – Digital og klimavenlig el-leverandør

Du kender det sikkert: Din elregning er endnu en gang vokset, og du ved ikke hvorfor. Ligesom med aktier, guld og benzin varierer prisen på strøm hele tiden, faktisk time for time. Fordi strøm ikke kan lagres, skal produktionen konstant modsvare forbruget, og derfor falder og stiger prisen bl.a. afhængigt af, hvor meget strøm der forbruges ude i stuerne, og hvor meget vinden blæser på vindmøllerne.

Din el-udbyder køber hver dag strøm til indkøbspris hos Nord Pool, inden de sælger den videre til dig med eventuelle afgifter og gebyrer på. Det er altså den samme strøm du får uanset, hvilken udbyder du har.

Hvad tilbyder Barry:

  • 100% gennemsigtig prissætning
  • Ingen afgifter og gebyrer
  • Strøm til spotpris

Sådan gør du:

Skift online eller bliv ringet op, hos Barry har de gjort det helt enkelt. Du kan frit vælge om du vil skifte strømleverandør til Barry på deres hjemmeside, ved at trykke på skift online eller du ønsker mere information fra dem om hvordan det fungere, da vælger du blot bliv ringet op, herefter vil Barry kontakte dig og hjælpe dig med at skifte til dem eller tilbyde information du ønsker.

Gå til Barry

Tjenestetorvet – Få tilbud fra flere strømleverandører

Tjenestetorvet er en gratis tjeneste hvor du kan indhente tilbud fra flere strømleverandører helt enkelt ved blot at udfylde én formular.

Gå til Tjenestetorvet

A

A

Billigere strøm

Hvem har den billigste strøm?2021-09-15T13:18:12+00:00

A

Fakta om strøm

Hvad koster en Kwh?2021-09-15T13:15:59+00:00

Strømpriser måles i

Artikler med sparetips

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Flere artikler med sparetips

Hvad kan man gøre for at spare på strømmen?

Your Content Goes Here

Hvorfor skifte el-leverandør?

Der kan være mange grunde til at man ønsker eller burde skifte el-leverandør, den hyppigste årsag til at nogen skifter el-leverandør er for at spare penge. Andre skifter el-leverandør for at få en mere klimavenlig strøm- og energi leverandør.

Mange tror at fornybar og bæredygtig energi og strøm er dyrere, dette er en fejlagtig og kedelig myte, fornybar og bæredygtig strøm behøver ikke at være dyrere end ellers og her er strømselskabet Barry er pragteksemplar, de er nemlig en 100% digital og klimavenlig strømleverandør, hvor du kan få strøm til indkøbspris som er bæredygtig.

Hvad koster en kwh?

A

Go to Top