Vi har alle (eller de fleste af os) en drøm om ikke at skulle slæbe os på arbejde hver mandag morgen kl. 07.00, men det er en nødvendighed fordi vi må tjene til dagen af vejen og har nogle ting i livet vi ønsker som kræver at vi tjener en vis sum penge.

Online indtjening er blevet mere og mere populært med årene som internettet har vokset og i denne moderne tid er det faktisk blevet ufatteligt let at tjene penge online ved at arbejde hjemmefra. Der findes metoder der hverken kræver viden, kundskab eller erfaring, for ikke at nævne uddannelse. Man skal dog også være realistisk og forvente at det kræver en god sum arbejde, men frugten kan være at du aldrig behøver at tage på arbejde igen.

Personligt arbejder jeg selv med passiv indkomst i form af blogging og affiliate marketing, dette er hovedkernen i min virksomhed og det som er min passion i livet ved siden af mit arbejde.

+10 måder du kan tjene penge online på

Herunder kan du finde min foreløbige liste over måder hvorpå du kan tjene penge online og hjemmefra på, så du måske en dag slipper for at gå på arbejde eller hvad end dine ambitioner er. Min guide er gratis og du kan frit afprøve de mange forskellige metoder jeg har fundet. Listen vil blive opdateret løbende.

 1. Affiliate marketing
 2. Besvar spørgeskemaer online
 3. Start din egen webshop
 4. Crowdlending
 5. Invester i aktier
 6. Handel med kryptovaluta
 7. Deltag i konkurrencer online

#1 Affiliate marketing

Affiliate marketing er den bedste måde at skabe sig passiv indkomst på og er samtidig en af de mest lukrative metoder at tjene penge online, men det er ikke bare lige at gøre. Du må have et publikum, eksempelvis en populær profil på de sociale medier eller en blog ligesom denne. Du kan også lave din egen hjemmeside og komme i gang med affiliate marketing på den måde, hvilket jeg har gjort.

Den enkleste måde at komme i gang med affiliate marketing på hvis mange ønsker at benytte denne metode på til at tjene penge på Instagram på er ved at tilmelde sig ét eller flere affiliate netværk – Dette er ganske gratis og tager under 2 minutter. Med et affiliate netværk får du tilgang til hundred- eller tusindvis af annoncører (virksomheder) på, helt enkelt og let, dette er potentielle samarbejdspartnere som du kan få muligheden for at promovere imod en lukrativ kommission.

Jeg har arbejdet og gør forsat med mange forskellige affiliate netværk og jeg kan anbefale at du som Instagram-influencer benytter dig af enten Partner-ads, Daisycon eller Digital Advisor – Disse netværk tilbyder både nationale som internationale affiliate programmer og er særdeles gode på support og er affiliate netværk du kan stole på, da det er virksomheder som jeg har samarbejdet med i flere år uden problemer.

#2 Besvar spørgeskemaer online

Gavekort, PayPal-udbetalinger og andre fordele kan opnås ved blot at besvare undersøgelser og spørgeskemaer (surveys) på nettet, det er ikke noget du bliver rig af, men det er en måde at tjene lidt ekstra på online og kan gøres hjemme fra sofaen eller på farten med din telefon. Dette er en af de enkleste og hurtigste måder at komme i gang med at tjene penge online på – men ikke den mest lønsomme, af samme grund.

Du kan registrere dig hos følgende paneler og komme i gang med denne indtjeningsmetode allerede i dag:

Hvis du vil prøve at tjene penge på spørgeskemaer, så vil jeg anbefale dig at oprette en ny G-mail som du benytter til registrering hos de forskellige paneler, da du vil modtage rigtigt mange e-mails hvoraf mange af dem er ganske ligegyldige for dig. På denne måde slipper du for at blive spammet på din privat e-mailkonto.

Med denne online indtjeningsmetode vil du typisk kunne tjene 40 – 90 kr. per undersøgelse du besvarer.

#3 Start din egen webshop

Hvad en du er fuldblods iværksætter eller du bare ønsker at tjene penge online, så kan e-handel og din egen webshop være en effektiv, sjov og ikke mindst løn måde at gøre det på.

Det kræver ikke de store kundskaber eller nogen længere varig uddannelse at lave sin egen webshop i dag, med content mangement systemer som WordPress eller simple hjemmesideprogrammer som Shopify kan du lave din egen hjemmeside og webshop på få timer.

Herefter skal du blot finde nogle produkter du kan/vil sælge også er du i gang.

Vil du lave din egen hjemmeside, så kan du allerede nu gå ind på Simply og bestille domæne og webhotel og herefter benytte min guide til udvikling af webshop i WordPress, så er du godt på vej.

Hvis du ikke vil lave din egen webshop i WordPress men derimod en lidt enklere metode, så anbefaler jeg dig Shopify – Her får du hjemmeside skabeloner og alt du behøver og er i gang med at sælge på meget kort tid. Shopify koster $29 USD/md. Hvorimod WordPress er gratis, men her behøver du et domæne og et webhotel for at komme i gang.

#4 Invester i crowdlending

Investering i crowdlending er en relativ ny, men alligevel tryg og god måde at investere sine penge på. Specielt hvis man allerede har investeret i kryptovaluta og aktier og man ønsker at sprede sin risiko og øge sin investeringsportefølje, så er lånebaseret crowdfunding eller crowdlending et rigtigt godt sted at begynde.

 • Invester i crowdlending med Kameo

Crowdlending handler om at låne penge til andre, hvor flere individuelle personer går sammen om at finansiere et projekt eller en virksomhed sammen.

Ulempen med crowdlending hvis dit formål er at tjene penge er, at du behøver midler for at komme i gang, det kræver med andre ord at du investerer dine egne penge og dermed sætter dem i risiko for at gå tabt, da ingen investeringer er garanteret gevinst.

#5 Invester i aktier

Aktier har længe været en populær investeringsinstans og er det forsat den dag i dag. Som med crowdlending så er ulempen her at du må risikere din egne penge for potentielt at få et udbytte.

 • Opret investeringskonto hos eToro

Hos eToro kan du investere i alt fra kryptovaluta til aktier samt guld, sølv og andre ædelmetaller, med andre ord, du kan investere i næsten alt og det er også derfor jeg anbefaler denne platform fremfor andre, da du kan samle alle dine investeringer ét sted, med undtagelse af dine investeringer i crowdlending hvilket ikke er mulig på eToro.

Det er 100% gratis at oprette en investeringskonto hos eToro og du betaler 0% kommission og kurtage når du handler igennem eToro, i modsætning til Nordnet og andre investeringsplatforme som typisk tager en procentsats eller et fast beløb på omkring 29 – 79 kroner per handel.

#6 Handel med kryptovaluta

Køb, salg og handel med kryptovaluta har eksploderet. Bitcoin som var den første kryptovaluta på markedet kom til i 2009 og længe stod det stille, men nu har både Bitcoin og de mange andre digitale valutaer for alvor taget fart. I skrivende stund så er 1 Bitcoin mere end +200.000 kroner værd, der er med andre ord rigtigt mange penge at tjene på de populære valutaer, men det er som alle andre investering ikke garanteret.

 • Invester i kryptovaluta hos eToro

Hos eToro kan du investere i både kryptovalutaer og aktier ét og samme sted. Du finder mere end +18 forskellige digitale valutaer som du kan investere i, heriblandt Bitcoin, Ethereum og den populære Elon Musk kryptovaluta, DogeCoin.

Ønsker du et større udvalg af kryptovalutaer eller er eToro bare ikke noget for dig, så kan du prøve de to andre populære kryptobørs som udelukkende fokuserer på kryptovaluta og intet andet.

 • Binance
 • Coinbase

Husk at enhver investering kan resultere i tab af det investerede beløb og der er ingen garanti for gevinst ved investering i kryptovaluta eller nogle andre ting.

#7 Deltag i konkurrencer online

Selvom det ikke akkurat er en online indtjeningsmetode, så er det en måde for dig at få noget gratis på online og som kan gøres hjemmefra uden noget besvær.

Online konkurrencer har eksisteret længe og er en måde for virksomheder at markedsfører sig på som du kan drage nytte af. Du kan vinde alverdens forskellige ting og i nogle tilfælde kontante præmier.