window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Betalte undersøgelser online

Betalte undersøgelser online

Hjem » Tjen penge online » Betalte undersøgelser online
Betalte undersøgelser online2021-10-07T07:07:48+00:00

Tjen penge på betalte undersøgelser online

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men man kan faktisk tjene penge på betalte undersøgelser online og det kræver hverken erfaring, viden eller uddannelse at komme i gang.

Faktisk er det eneste du behøver, en e-mail adresse til at oprette en bruger på en eller flere af de mange forbrugerpaneler som tilbyder betalte undersøgelser på nettet til deres brugere.

Herunder finder du en kort liste over de mest populære paneler i Danmark som tilbyder belønning eller betaling for dine svar på deres undersøgelser online, vi anbefaler at du tilmelder dig flere paneler for at opnå højst mulig indtjening, da du får flest mulig undersøgelser:

Det er 100% gratis at tilmelde sig og hvis du har en profil på det sociale medie Facebook, kan du også bruge denne til at oprette dig som bruger.

Betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet har eksisteret længe og er en måde hvorpå virksomheder får leveret deres surveys til almene danskere som passer deres geo- og demografi.

Her på siden kan du læse meget mere om hvordan betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet fungerer og hvor og hvordan du kommer bedst i gang med at tjene penge på denne måde.

Få betalt for at svare på undersøgelser

Sådan gør du:

1. Tilmeld dig YouGov-panelet

Gå til YouGov og opret din egen bruger helt gratis.

2. Besvar undersøgelser

Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage undersøgelser du kan besvare.

3. Modtag belønninger

Når din låneansøgning er indsendt, skal du blot afvente svar fra Ferratum. Det tager ofte kort tid at behandle låneansøgninger.

Gå til YouGov

Her kan du tjene mest på betalte undersøgelser online

Ikke alle paneler som tilbyder betalte undersøgelser er lige gode, det er nemlig ikke det samme du får betalt hos de forskellige paneler og derfor har vi ikke taget alle forbrugerpanelerne med her på siden. Du kan derimod finde et udvalg af de paneler som tilbyder de bedst betalte undersøgelser på nettet og information om panelerne.

YouGov

YouGov er et internationalt forbrugerpanel som blev oprettet i 2000. Med mere end 17 million brugere på deres platform er de den største platform indenfor betalte undersøgelser i verden.

Virksomheden tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere, leveret til dig i samarbejde med deres partners verden over, som alle har det til fælles, at de ønsker meninger og svar fra den almene befolkning for at styrke deres virksomhed, brand eller produkt.

YouGov er efter vores erfaringer det panel som tilbyder den højeste belønning per undersøgelser og er derfor det panel som vi anbefaler at man tilmelder sig først.

Hos YouGov optjener du fiktive point som du kan veksle til enten gavekort eller lodder i deres lotteri. I YouGov’s lotteri kan du være med i lodtrækningen om et luksusgavekort på 15.000 kr. hvis du vinder eller 5.000 kr. hvis du bliver nummer 2-5 i lotteritrækningen. Du kan ikke veksle dine YouGov-point til rigtige penge som du kan hos andre paneler som eksempelvis MonoSuveys og Toluna.

MonoSurveys

MonoSurveys er ét af de mest populære paneler indenfor betalte undersøgelser, da de tilbyder kontante udbetaling af de point du optjener igennem deres platform, når du besvarer deres undersøgelser.

Pengene bliver dog ikke udbetalt til din bankkonto, men derimod din PayPal-konto, når pengene er overført til din PayPal-konto, kan du enkelt og let overføre dem til din bankkonto. Årsagen til denne udbetalingsmetode er at MonoSurveys, som mange andre, er en international virksomhed og det ville være særdeles vanskeligt at udarbejde et udbetalingssystem som passer til alle banker i hele verdenen og derfor samarbejder de med PayPal.

PayPal er en anerkendt finansiel virksomhed du tryg kan benytte, har du ikke allerede en bruger hos PayPal kan du helt gratis oprette en og dermed få udbetalt det du optjener hos MonoSurveys.

Toluna

Toluna er et andet panel som også tilbyder kontant udbetaling af optjente point, du kan altså veksle dine point i deres platform med overførsler i rigtige penge til din PayPal-konto.

Toluna er også et internationalt panel som samarbejder med blandt andet Coca Cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få. Dette er et klart signal om at Toluna er en seriøs platform og et sikkert sted at tjene penge på undersøgelser.

Opinionsland

Opinionsland er et af de største og mest anerkendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser i Danmark. Forbrugerpanelet som findes i mange forskellige lande er særdeles populært grundet deres kontante udbetaling til PayPal, hvilket gør det muligt for brugere at få udbetalt kontanter for deres meninger.

Udover kontante udbetalinger til PayPal, kan man også veksle sine point til gavekort til Zalando eller Just-eat.

Tilmelding hos forbrugerpanelet er 100% gratis og du kan tilmelde dig på få minutter ved at benytte din G-mail eller Facebook-konto ved oprettelse.

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Ovenstående platforme er sikre og dermed ikke snyd, her kan du altså oprette en gratis bruger og begynde at tjene penge på undersøgelser, helt enkelt.

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?

Der findes mange forskelle forbrugerpanel og virksomheder som tilbyder belønning eller betaling for dine svar og meninger på nettet, men som tidligere nævnt, så skal du passe på at du ikke bliver snydt. Der findes nemlig, desværre, hjemmesider på nettet som er ude på at snyde dig.

Og lige præcis af denne årsag har vi udarbejdet denne side, til at hjælpe dig med at finde de bedste paneler, som du trygt kan bruge til at tjene penge på.

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?2021-09-11T10:21:38+00:00

Du kan finde undersøgelser på nettet som du kan blive betalt og/eller belønnet for hos:

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?2021-09-11T10:17:23+00:00

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Kan man tjene penge på surveys?2021-09-11T10:24:02+00:00

Ja, du kan sagtens tjene penge på surveys, også kaldt betalte undersøgelser. Som oftest tjener man mellem 5 – 90 kroner per undersøgelse eller survey man besvarer.

Artikler om indtægt

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Flere artikler om indtægt

Vores erfaring med betalte undersøgelser

Vores erfaring med betalte undersøgelser på nettet er relativt gode, men det er også vigtigt at sige det ikke er noget man bliver rig på. For at få en ærlig chance for at tjene bare nogenlunde, burde man tilmelde sig flere undersøgelsesportaler og ikke bare en. På denne måde får man flere undersøgelser tilsendt som man kan besvare og dermed øge indtjeningen på betalte undersøgelser.

Under vores research fandt vi også en række svindel og snyd sider, hvor du ikke får betalt når du har besvaret undersøgelserne, disse har vi valgt ikke at nævne her på siden, men blot fokusere på det positive og komme med vores anbefaler af undersøgelsesportaler.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?

Som tidligere nævnt, så er det ikke mange penge man kan tjene på betalte undersøgelser og det er bestemt ikke noget man bliver rig af. Med det sagt, så kan de som er tilmeldt flere undersøgelsesportaler tjene op til flere tusinde kroner om måneden.

Hvad du tjener på betalte undersøgelser, afhænger af hvor meget du får betalt per undersøgelse samt hvor mange undersøgelser du formår at besvarer i løbet af en måned, så simpelt er det.

Du kan tjene op til 90 kroner per undersøgelse du besvarer og helt ned til 5 – 10 kroner hos de dårligste/korteste undersøgelser.

Go to Top