window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Passiv indkomst

Passiv indkomst

Hjem » Tjen penge online » Passiv indkomst
Passiv indkomst2021-10-07T08:26:00+00:00

Hvad er passiv indkomst?

Passiv indkomst er for de fleste ”the dream”, det faktum at kunne tjene penge mens man sover eller er på ferie høres næsten for godt ud til at være sandt, men det er faktisk lige præcis hvad passiv indkomst er.

Med passiv indkomst menes, indtægt som kommer ”af sig selv” – dog indebærer det at du skaber indkomstmetoden først, dette kan du gøre på mange måder, eksempelvis ved at investere penge i aktier eller opbygge platforme på sociale medier eller hjemmesider hvor du sætter op automatisk reklame som affiliate marketing eller Google Ads.

Passiv indkomst er en af de mest populære indtjeningsmetoder og en fantastisk måde at tjene ekstra penge på. Hos Capitis arbejder vi selv flittigt med passiv indkomst igennem affiliate marketing samt online investeringer i kryptovaluta og aktier.

Her på siden kan du læse meget mere om passiv indkomst, hvordan du kommer i gang og hvilke metoder der findes, så du kan finde den metode der virker mest tiltalende for dig så du kan skabe en passiv indtægt der kan mærkes.

Få betalt for at svare på undersøgelser

Sådan gør du:

1. Tilmeld dig YouGov-panelet

Gå til YouGov og opret din egen bruger helt gratis.

2. Besvar undersøgelser

Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage undersøgelser du kan besvare.

3. Modtag belønninger

Når din låneansøgning er indsendt, skal du blot afvente svar fra Ferratum. Det tager ofte kort tid at behandle låneansøgninger.

Gå til YouGov

Sådan kan du skabe passiv indkomst

Der er rigtigt mange måder at skabe passiv indkomst på, enkelte kræver du har kapital mens andre kræver ingenting end din tid, nogle indebærer risiko mens andre er risikofrie, såfremt man ikke anser sin tid som en tid såfremt man ikke skulle få succes. Herunder kan du finde ideer til hvordan du kan skabe din egen passive indkomst.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er vores favorit måde at tjene penge og én af de bedste måder at skabe sig passiv indkomst på. Der er intet øvre loft for hvor mange penge du kan tjene med affiliate marketing og når du først har sat det op, kan du stort set læne dig tilbage og se pengene ruller ind.

De største udfordringer med affiliate marketing er at anskaffe besøgende på sin platform, hvad end det er en hjemmeside, blog, profil på de sociale medier eller noget helt andet.

For at komme i gang med affiliate marketing, må du oprette dig hos et affiliate netværk, herunder kan du finde en liste over de affiliate netværk vi bruger og anbefaler dig at bruge hvis du skal i gang med affiliate marketing (100% gratis og uforpligtende):

Ovenstående er blot de affiliate netværk som vi selv benytter og har særdeles god erfaring med, der findes rigtigt mange forskellige affiliate netværk som tilbyder mange forskellige affiliate programmer i alle verdens lande.

Sådan fungerer affiliate marketing:

Når du har tilmeldt dig et eller flere affiliate netværk, vil du få tilgang til deres platform hvor du kan finde en masse forskellige annoncører som du kan søge om at reklamere (annoncere) for. Tilmelder du dig eksempelvis Partner-ads som er en af vores fortrukne samarbejdspartnere vil du få tilgang til mere end +1000 forskellige danske virksomheder.

Når du har fundet en eller flere annoncører du ønsker at reklamere for på din platform, trykker du blot ”ansøg” og afventer godkendelse, i nogle tilfælde vil ansøgninger blive godkendt med det samme, mens i andre tilfælde vil din ansøgning blive tjekket manuelt.

Når du er blevet godkendt til at reklamere for en annoncør, vil du få et unikt link, også kaldet et ”affiliate-link”. Dette link placerer du på din platform og for hver gang du skaber et salg eller en sign-up, afhængig af affiliate-kampagnen, da vil du blive betalt for dette, så simpelt er det.

Aktieinvestering i udbytteaktier

Investering i aktier er en enkel, med kapitalkrævende måde at skabe sig passiv indkomst på. Med kapitalkrævende menes, at du må have penge til rådighed som du kan undvære og dermed bruge til at investere i aktier, hvis du vælger denne metode, kan du med fordel vælge at investere i udbytteaktier og dermed enkelt og let skabe en passiv indkomst.

Har du ikke en investeringskonto, vil jeg anbefale dig at oprette en gratis investeringskonto hos eToro – Her kan du investere i både aktier, kryptovaluta og råvarer samt meget mere. Fordelen med eToro er at du kan investere i aktier helt gratis, med andre ord du betaler ingen gebyrer eller kurtager når du handler med aktier.

Ulempen ved udbytteaktier og denne metode er at der er ingen garanti for at der udbetales udbytte. Du er altså ikke sikret at få udbetalt udbytte, dog kan du historisk set se hvornår og hvor meget der er blevet udbetalt og dermed vælge den udbytteaktie med størst udbetalingsrate.

I tillæg til udbytte fra aktier, så kan du med den rette investering også tjene penge helt passivt ved at kursen på din aktie stiger og du sælger aktien i rette tid.

Invester i lån til ejendomsprojekter og virksomhedslån

På samme måde som investering i udbytteaktier, så er investering i virksomhedslån og ejendomsprojekter en måde at skabe passiv indkomst på som kræver at du har kapital.

  • Opret gratis investeringskonto hos Kameo

Fordelen ved at investere i crowdlending med investeringsplatformen Kameo er at du kan investere helt ned fra 500 kroner, du kan dermed skabe dig en passiv indkomst for bare 500 kroner. Hvad du vil tjene det første år vil dog være minimalt, men med tiden vil dine penge vokse og hvis du vælger at geninvestere din indtjening vil din passive indkomst blot stige og stige, så længe det du investere i får succes.

Kan man leve af passiv indkomst?

Det korte svar er ja, du kan sagtens leve af passiv indkomst og der findes bestemt mange ”erhvervsdrivende” i verden som udelukkende lever af deres passive indkomst.

Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også tilføje at det er ikke ”bare lige” at skabe en så høj passiv indkomst at man kan leve af den, for de fleste tager dette mange år og er en hård og langsommelig proces, men når man først er kommet i mål, så er det bestemt også en fryd.

Influencers på Instagram og kendte bloggere benytter ofte affiliate marketing og reklamering på deres platform som indtjeningsmetode, dette kaldes også for passiv indkomst og kan være særdeles lønsomt for at sige det mildt.

Hvordan skaber man passiv indkomst?

Passiv indkomst er helt klart enklest at komme i gang med hvis man enten har erfaring med noget som kan benyttes til at skabe passiv indkomst eller man har kapital og dermed mulighed for at investere online.

Hvis du ikke har kapital, ja der må du nok smøre ærmerne op og komme i gang med et godt stykke forarbejde før du kan læne dig tilbage og nyde pengene strømmer ind, men jo før du kommer i gang, jo før kan du se dine penge vokse måned for måned, så der er absolut ingen grund til at tøve.

Har du kapital, så er den enkleste og hurtigste måde at komme i gang med passiv indkomst på, ved at investere. Du kan investere i alt fra aktier, kryptovaluta til ejendomme. Alle investeringer indebærer en risiko og historisk afkastning er ingen garanti for fremtidige resultater, så du skal selvfølgelig passe på hvis du vælger at investere i noget.

Hvordan skaber man passiv indkomst?2021-09-11T12:06:22+00:00

Der findes mange forskellige måder hvorpå du kan skabe passiv indkomst og de fleste som arbejder indenfor dette område, vælger også at kombinere flere forskellige måder, for at opnå størst mulig gevinst.

Hos Capitis er vi selv store tilhængere af affiliate marketing og online investering som passive indtægter.

Hvor mange penge kan man tjene med passiv indkomst?2021-09-11T12:05:00+00:00

Der er ingen øvre grænse for hvor mange penge man kan tjene med passiv indkomst. Der findes utallige måder hvorpå man kan skabe sig passiv indkomst og dermed også utallige summer med penge kan tjenes.

Så hvis du drømmer om at leve af passiv indkomst, men er i tvivl om man kan tjene nok, så er svaret ja, du kan sagtens leve af passiv indkomst.

Kan man leve af passiv indkomst?2021-09-11T12:03:10+00:00

Det korte svar er ja, du kan sagtens leve af passiv indkomst og der findes bestemt mange ”erhvervsdrivende” i verden som udelukkende lever af deres passive indkomst.

Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også tilføje at det er ikke ”bare lige” at skabe en så høj passiv indkomst at man kan leve af den, for de fleste tager dette mange år og er en hård og langsommelig proces, men når man først er kommet i mål, så er det bestemt også en fryd.

Hvad er passiv indkomst?2021-09-11T12:10:03+00:00

Passiv indkomst og passiv indtægt er det samme og begge dele dækker over indkomst som kommer ind uden at der arbejdes løbende på indtægtskilden. I de fleste tilfælde har man dog gjort lidt eller meget forarbejde for at skabe indtægtskilden, hvorefter denne forsætter med at skabe indtægt uden mere arbejde.

Artikler om indtægt

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Flere artikler om indtægt

Hvor mange penge kan man tjene med passiv indkomst?

Der er ingen øvre eller nedre grænse for hvor mange penge du kan tjene med passiv indtægt. Det er lidt det som gør passiv indkomst til noget helt unikt og spændende at arbejde med. Lad os sige du vælger metode 1 som jeg nævnte foroven, her handler det blot om hvor mange konverteringer som du formår at skabe igennem dine kanaler.

Jeg arbejder eksempelvis med hjemmesider hvor trafikken primært kommer fra søgemaskinen Google, her er der næsten ubegrænset mængde trafik som kan gå ind, fordi mange af artiklerne og siderne er indekseret og får trafik ind fra Google, helt gratis og helt passivt. Mange af disse artikler og sider indeholder affiliate links som da generer passiv indtægt når der sker en konvertering – uden at jeg gør nogen ting, efter jeg først har sat det op.

Passiv indkomst som en ekstra indtægt

Det tager tid, energi og ikke mindst arbejde at opsætte en høj nok passiv indkomst som man kan leve af og derfor vælger mange også at have det som en biindtægt fremfor en hovedindtægt og selvom du måske har ambitioner om at du skal leve af dine passive indkomst så kan du jo benytte den ekstra indtægt som en ekstra lille bonus hver måned ved siden af din hovedindtægt fra dit normale arbejde indtil du tjener nok til at kunne leve af det.

På denne måde er passiv indkomst en helt fantastisk måde at tjene penge på og det er også derfor flere og flere er begyndt at arbejde indenfor dette område i forhold til indtjening og levevej.

Find ideer til passiv indkomst på YouTube

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Cookie- og privatlivspolitik.
I Accept
Go to Top