Opinionsland, Toluna , GfK Danmark og MonoSurveys er nogle af de mest kendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene danskere. Forbrugerundersøgelser er en enkel og let måde at tjene penge online på og det tager under 2 minutter at komme i gang.

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser er en måde hvorpå almene danskere kan tjene penge eller blive belønnet med gavekort og lignende eller deltage i forskellige lotterier med attraktive præmier, på samme måde som konkurrencer og andre spil på nettet.

Du kan altså blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer og svare på undersøgelser hjemmefra i komforten af dit eget hjem, nemmere og bedre bliver det altså ikke.

I denne guide kan du læse meget mere om betalte undersøgelser på nettet, samt hvordan du kommer i gang med at tjene penge ved at besvare spørgeskemaer online.

Her kan du tjene mest på betalte undersøgelser online

Ønsker du at komme i gang med betalte spørgeskemaer online, så er der nogle enkelte undersøgelsespaneler du skal holde dig fra, da de kan være snyd og svindel. Hos Capitis har vi sat os for at finde de bedste undersøgelsespaneler som udbetaler den højeste belønning per undersøgelse. Ikke alle paneler som tilbyder betalte undersøgelser er lige gode, det er nemlig ikke det samme du får betalt hos de forskellige paneler og derfor har vi ikke taget alle forbrugerpanelerne med her på siden. Du kan derimod finde et udvalg af de paneler som tilbyder de bedst betalte undersøgelser på nettet og information om panelerne.

Opinionsland

Opinionsland er et af de største og mest anerkendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser i Danmark. Forbrugerpanelet som findes i mange forskellige lande er særdeles populært grundet deres kontante udbetaling til PayPal, hvilket gør det muligt for brugere at få udbetalt kontanter for deres meninger.

Udover kontante udbetalinger til PayPal, kan man også veksle sine point til gavekort til Zalando eller Just-eat.

Tilmeld dig Opinionsland her

Tilmelding hos forbrugerpanelet er 100% gratis og du kan tilmelde dig på få minutter ved at benytte din G-mail eller Facebook-konto ved oprettelse.

Toluna

Toluna er et andet panel som også tilbyder kontant udbetaling af optjente point, du kan altså veksle dine point i deres platform med overførsler i rigtige penge til din PayPal-konto.

Tilmeld dig Toluna her

Toluna er også et internationalt panel som samarbejder med blandt andet Coca Cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få. Dette er et klart signal om at Toluna er en seriøs platform og et sikkert sted at tjene penge på undersøgelser. Læs også: Vores erfaringer med Toluna.

MonoSurveys

MonoSurveys er ét af de mest populære paneler indenfor betalte undersøgelser, da de tilbyder kontante udbetaling af de point du optjener igennem deres platform, når du besvarer deres undersøgelser.

Tilmeld dig MonoSurveys her

Pengene bliver dog ikke udbetalt til din bankkonto, men derimod din PayPal-konto, når pengene er overført til din PayPal-konto, kan du enkelt og let overføre dem til din bankkonto. Årsagen til denne udbetalingsmetode er at MonoSurveys, som mange andre, er en international virksomhed og det ville være særdeles vanskeligt at udarbejde et udbetalingssystem som passer til alle banker i hele verdenen og derfor samarbejder de med PayPal.

PayPal er en anerkendt finansiel virksomhed du tryg kan benytte, har du ikke allerede en bruger hos PayPal kan du helt gratis oprette en og dermed få udbetalt det du optjener hos MonoSurveys.

YouGov

YouGov er et internationalt forbrugerpanel som blev oprettet i 2000. Med mere end 17 million brugere på deres platform er de den største platform indenfor betalte undersøgelser i verden.

Tilmeld dig YouGov her

Virksomheden tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere, leveret til dig i samarbejde med deres partners verden over, som alle har det til fælles, at de ønsker meninger og svar fra den almene befolkning for at styrke deres virksomhed, brand eller produkt.

YouGov er efter vores erfaringer det panel som tilbyder den højeste belønning per undersøgelser og er derfor det panel som vi anbefaler at man tilmelder sig først. Læs også: Vores erfaringer med YouGov.

Hos YouGov optjener du fiktive point som du kan veksle til enten gavekort eller lodder i deres lotteri. I YouGov’s lotteri kan du være med i lodtrækningen om et luksusgavekort på 15.000 kr. hvis du vinder eller 5.000 kr. hvis du bliver nummer 2-5 i lotteritrækningen. Du kan ikke veksle dine YouGov-point til rigtige penge som du kan hos andre paneler som eksempelvis MonoSuveys og Toluna.

Norstatpanel

Norstatpanel er et Skandinavisk undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og betalte spørgeskemaer til almene forbrugere i Skandinavien.

Det er altså en måde hvorpå du kan tjene penge uden nogen form for uddannelse, erfaring eller specifik kundskab. Du kan tilmelde dig og begynde at tjene penge som helt almindelig dansker.

Norstatpanel er selvfølgelig ikke den eneste spiller på markedet, der findes mange forskellige undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser. Hvis du ønsker at komme i gang med betalte undersøgelser. Læs også: Vores erfaringer med Norstatpanel.

Her kan du tjene mest på online spørgeskemaer

Det er ikke det samme du kan tjene hos de forskellige undersøgelsespaneler og det er heller ikke det samme antal undersøgelser og spørgeskemaer du vil blive tilbudt, dog er dette afhængig af dine demografiske data som du indtaster når du opretter en profil hos et undersøgelsespanel.

Hos disse paneler kan du tjene mest:

YouGov, Norstatpanel og Toluna er blandt de mest populære undersøgelsespaneler, da de tilbyder den højeste udbetaling per spørgeskema, du kan tjene op til 90 kroner per undersøgelse du besvarer. Det skal dog siges at det ikke er alle undersøgelsespaneler der tilbyder kontante udbetalinger, de fleste tilbyder dog gavekort og andre fordele som belønning for din besvarelse.

Ønsker du at få kontante udbetalinger for at besvarer spørgeskemaer må du først oprette en PayPal-konto, da alle undersøgelsespaneler som tilbyder kontante udbetalinger af optjente point, udbetales via PayPal, herefter kan du overfører pengene fra din PayPal-konto til din bankkonto.

Er betalte spørgeskemaer trygt?

Der findes meget snyd og svindel på internettet og det er bestemt ikke et trygt sted for almene danskere at bevæge sig hvis man ikke kan gennemskue snyd og svindel. Mange mennesker har blevet snydt og svindlet for tusindvis af kroner og massevis af tid på nettet, noget vi hos Capitis prøver at undgå og derfor skriver vi disse artikler og guides til den danske befolkning.

De undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer som vi har anbefalet her på siden, kan du trygt benytte og dermed tjene penge hos. Vi har testet og afprøvet alle platformene og kan derfor med ro i sindet anbefale dem.

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Ovenstående platforme er sikre og dermed ikke snyd, her kan du altså oprette en gratis bruger og begynde at tjene penge på undersøgelser, helt enkelt.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?

I udgangspunktet så er betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke noget du kan leve af eller blive rig på, de fleste tjener mellem 40 – 120 kroner i timen hvis du arbejder med det kontinuerligt.

Indtjeningen fra betalte spørgeskemaer kan dog være en dejlig ekstra lille gevinst du kan få hver måned og mange af de virksomheder som tilbyder betalte undersøgelser, tilbyder også gavekort og andre former for hverdagsting som du kan benytte og dermed få en besparelse på dine daglige udgifter.

Gode råd og tips til spørgeskemaer

Selvom betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke er noget du akkurat bliver rig af, så kan det være du har fået lyst til at prøve det, du har trods alt fundet denne side af én eller anden grund.

Jeg har selv brugt de forskellige brugerpaneler som tilbyder spørgeskemaer og tjent penge på denne måde og fra min erfaring har jeg et par tips til dig som skal i gang;

  • Opret dig hos mere end ét panel for flest mulige spørgeskemaer
  • Få udbetalt din indtjening når du har nået minimumsbeløbet for udbetaling
  • Opret en ny e-mailadresse som du benytter udelukkende til spørgeskemaer (så slipper du en masse spam)
  • Undersøg Trustpilotscoren på brugerpanelet før du tilmelder dig

Spørgeskemaer og betalte undersøgelser er en af de enkleste måder at tjene penge online på.

Fordele ved betalte undersøgelser og spørgeskemaer

  • Kom i gang på få minutter: For at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer, behøver du blot en e-mail og være over 18 år (nogen 14 – 16 år) gammel. tilmelding kan ske på få minutter med dit Facebook-login eller din e-mail adresse.
  • Kræver ingen erfaring: For at tjene penge penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online behøver du ingen uddannelse, erfaringer eller specifik kundskab, det er nemlig den almene danskers svar de forskellige undersøgelsespaneler er ude efter.
  • Let at komme i gang: Det er utroligt let at komme i gang, det eneste du skal gøre er at tilmelde dig et eller flere undersøgelsespaneler, bekræft dig tilmeldelse, besvar de spørgeskemaer du får, herefter er du i gang med at tjene penge.

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?

Der findes mange forskelle forbrugerpanel og virksomheder som tilbyder belønning eller betaling for dine svar og meninger på nettet, men som tidligere nævnt, så skal du passe på at du ikke bliver snydt. Der findes nemlig, desværre, hjemmesider på nettet som er ude på at snyde dig.

Og lige præcis af denne årsag har vi udarbejdet denne side, til at hjælpe dig med at finde de bedste paneler, som du trygt kan bruge til at tjene penge på.

Vores erfaring med betalte undersøgelser

Vores erfaring med betalte undersøgelser på nettet er relativt gode, men det er også vigtigt at sige det ikke er noget man bliver rig på. For at få en ærlig chance for at tjene bare nogenlunde, burde man tilmelde sig flere undersøgelsesportaler og ikke bare en. På denne måde får man flere undersøgelser tilsendt som man kan besvare og dermed øge indtjeningen på betalte undersøgelser.

Under vores research fandt vi også en række svindel og snyd sider, hvor du ikke får betalt når du har besvaret undersøgelserne, disse har vi valgt ikke at nævne her på siden, men blot fokusere på det positive og komme med vores anbefaler af undersøgelsesportaler.

Konklusion

Hvis du ønsker at skabe dig en ekstra lille indkomst hver måned, så er betalte spørgeskemaer på nettet en måde at gøre det på, det skal dog siges at det ikke er noget man bliver rig af, men det kan give et ekstra lille boost hver måned på privatøkonomien.

Der findes mange forskellige undersøgelsespaneler derude og enkelte skal man holde sig fra, da man kan risikere at blive snydt og svindlet.

Der findes dog også mange legitime og ordentlige undersøgelsespaneler som tilbyder spørgeskemaer til forbrugere verden over og giver en fornuftig belønning eller betaling for deres besvarelser.

Betalte undersøgelser i udlandet

Det er ikke kun i Danmark at betalte undersøgelser og spørgeskemaer er en velkendt indtjeningsmetode, også i resten af verden er denne indtjeningsmetode benyttet af millioner af mennesker. Er du bosat i Norge, anbefaler vi dig at læse vores partnersides udgave af samme emne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?

Du kan finde undersøgelser på nettet som du kan blive betalt og/eller belønnet for hos:

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Er det sikkert at tjene penge på spørgeskemaer?

Ja, det er 100% trygt og sikkert at tjene penge på spørgeskemaer udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler. Der findes dog hjemmesider og undersøgelsespaneler som er snyd og bedrag, disse har vi valgt ikke at inkluderer i vores artikel, men derimod forholdt os til de som vi anbefaler og mener er trygge. Vi anbefaler forbrugerpanelerne; YouGov, MonoSurveysToluna og Mobrog.

Hvor kan man tjene penge på online spørgeskemaer?

Der findes mange forskellige steder man kan tjene penge på online spørgeskemaer. De bedste undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer på nettet er: YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Kan man tjene penge på surveys?

Ja, du kan sagtens tjene penge på surveys, også kaldt betalte undersøgelser. Som oftest tjener man mellem 5 – 90 kroner per undersøgelse eller survey man besvarer. Du kan tjene penge på surveys hos forbrugerpaneler som; YouGov, MonoSurveysToluna og Mobrog.

Kan man tjene penge på spørgeskemaer?

Ja, du kan sagtens tjene penge på spørgeskemaer på nettet, disse udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler, heriblandt YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Hvor kan man blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer?

Der findes mange undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer online, blandt de bedste og de vi anbefaler er YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte spørgeskemaer online?

Hvor meget du kan tjene på at besvare betalte spørgeskemaer online, afhænger af hvor mange spørgeskemaer du besvarer, du kan tjene op til 90 kroner på spørgeskemaer du besvarer.

Tilmelder du dig mere end et undersøgelsespanel vil du kunne tjene flere penge, da du får tilbudt flere spørgeskemaer at besvarer.