Hvordan tjener man penge på Instagram?

Hvordan tjener man penge på Instagram?

Udgivet 20/09/21 af Steffen Fonvig

Hjem » Hvordan tjener man penge på Instagram?
Hjem » Hvordan tjener man penge på Instagram?

De sociale medier er et fantastisk sted at tjene penge på online og er en vej de fleste influencers, sociale profiler og reality deltagere går, fordi det netop er så oplagt med en stor mængde opmærksomhed og ikke mindst følgerantal, som gør det let at konvertere følgere til kroner og øre, men hvordan gør man faktisk?

Der findes ikke bare én måde og det er ikke altid at én måde er bedre end en anden når det kommer til indtjening på de sociale medier, heriblandt Instagram.

I denne artikel vil vi forsøge at forklare og fortælle om de forskellige metoder hvorpå du tjene penge på de sociale medie Instagram på.

Indholdsfortegnelse

+3 måder du kan tjene penge på Instagram

Som vi startede artiklen med at sige, så er der ikke bare én måde på hvordan du kan tjene penge på det social medie Instagram på, der er faktisk rigtigt mange forskellige måder du kan gøre det på, der er dog 3 måder som skiller sig ud og som oftest har vist sig at være mere lønsom og mere effektiv end andre og det er disse 3 metoder vi vil fokusere på i denne artikel.

Du behøver ikke at vælge én fremfor en anden metode, du kan faktisk kombinere flere eller alle af ovenstående metoder, personligt så anbefaler vi dog affiliate marketing såfremt du ikke har erfaring eller viden omkring de andre.

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing er den måde hvorpå vi tjener størstedelen af mine penge på online igennem mine blogs og profiler på de forskellige sociale medier, heriblant Instagram og det har vist sig at være en både lukrativ, enkel og ikke mindst investeringsfattig måde at komme i gang på hvad det angår online indtjening.

Den største fordel med affiliate marketing er at du ikke behøver at investere en eneste krone, det er ren profit såfremt du har et publikum eller følgere på Instagram, det vil sige at affiliate marketing er en risikofri indtjeningsmetode også er det samtidig supernemt.

Ulempen er dog at det er en særdeles populær markedsføringsmetode og noget som nogle følgere på Instagram kan finde irriterende, men det er et sats man må tag hvis man ønsker at tjene penge på Instagram og andre sociale medier.

Tilmeld dig Adservice gratis

Tilmeld dig affiliate netværket Adservice gratis og få tilgang til tusindvis af annoncører som du kan reklamere for og tjene penge på.

Tilmeld dig Adservice her

Den enkleste måde at komme i gang med affiliate marketing på hvis mange ønsker at benytte denne metode på til at tjene penge på Instagram på er ved at tilmelde sig ét eller flere affiliate netværk – Dette er ganske gratis og tager under 2 minutter. Med et affiliate netværk får du tilgang til hundred- eller tusindvis af annoncører (virksomheder) på, helt enkelt og let, dette er potentielle samarbejdspartnere som du kan få muligheden for at promovere imod en lukrativ kommission.

Disse affiliate netværk anbefaler vi:

Vi har arbejdet og gør forsat med mange forskellige affiliate netværk og vi kan anbefale at du som Instagram-influencer benytter dig af enten Partner-ads, Daisycon eller Digital Advisor – Disse netværk tilbyder både nationale som internationale affiliate programmer og er særdeles gode på support og er affiliate netværk du kan stole på, da det er virksomheder som vi har samarbejdet med i flere år uden problemer.

2. Start din egen webshop

Hvis ikke affiliate marketing virker interessant eller som noget du kan finde ud af, så er en mulighed også at starte sin egen webshop, på samme måde med affiliate marketing kan du ”udnytte” dit publikum og dine følgere til at markedsføre din egen virksomhed/webshop i stedet for at markedsføre andre.

Fordelen ved at have sin egen webshop og promovere den på sin Instagram-profil kan være at du får en højere indtjening, dog kræver det mere forarbejde end det gør med affiliate marketing og medmindre du satser på dropshipping så må du også investere i dig selv/din virksomhed for at komme i gang. Men hvis du et eller flere produkter som du mener dine følgere vil kunne lide, så kan det absolut være en bedre vej at gå.

Webguruen.dk som har lavet guiden til at lave sin egen webshop er en partnerside til Capitis.dk og ejet af Fonvig Group som også står bag Capitis.dk.

3. Sponserede indlæg

Den sidste måde du kan tjene penge på Instagram på som vi vil fokusere på er en del vanskeligere, specielt hvis du en intention om at tjene godt eller leve af det på, da det kræver en del følgere og at din følgere er engageret og ikke mindst aktive, da du skal forhandle med særdeles profesionelle virksomheder som ikke betaler baseret på resultater som ved affiliate marketing, men baseret på din profil alene og må stole på at en reklame eller et indlæg hos dig er pengene værd uden at vide hvad de faktisk får.

MEN – Det kan absolut også være en særdeles lukrativ metode, ser man eksempelvis på Kardashian West, så har hun rapporteret at hun modtager mellem $300,000 – $500,000 for et enkelt indlæg på Instagram, dette er tilsvarende 1.878.102 – 3.130.170 danske kroner, men her skal man også huske på at hun er en del af et internationalt realityshow ”Keeping up with the Kardashians” og at hun har over +229.000.000 følgere på det sociale medie Instagram.

Konklusion

Hvis du vil i gang med at tjene penge på Instagram, så anbefaler vi at du enten arbejder med affiliate marketing eller sponsorerede indlæg, da disse to måder ikke har nogle omkostninger, du udelukkende tjener penge og behøver ikke at investere penge for at komme i gang.

Med et lavt følgerantal kan det dog være vanskeligt at finde virksomheder som ønsker at betale for at du reklamerer for dem på din Instagram-profil, derfor er affiliate marketing den bedste måde at tjene penge på Instagram.

Hvis du ønsker at skabe et brand og sælge dine egne produkter, så skal du selvfølgelig lave din egen webshop eller få nogle til at lave en for dig.

Sociale medier, heriblandt Instagram, er perfekte steder at markedsfører sig på og det er også derfor affiliate marketing, sponsorerede indlæg og salg af produkter ved hjælp af Instagram er så populært og de 3 måder vi anbefaler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget tjener man på Instagram?2021-11-06T21:47:55+00:00

Hvad man tjener på Instagram afhænger af mange forskellige parametre og ikke mindst hvilken niche ens profil er indenfor og hvor mange følgere man har samt hvor aktive de er. Dette er den enkleste måde at forklare på hvad som betyder noget i forhold til hvis man ønsker at tjene penge online på, igennem de sociale medie Instagram.

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Instagram?2021-11-06T21:47:27+00:00

Der er ingen øvre eller nedre grænse for hvor mange følgere du behøver for at kunne tjene penge på Instagram på, men hvis du har et ønske om at tjene mere end 600.000 kr. om året som er en nogenlunde gennemsnitsløn, så viser statistikker at du behøver som minimum 5,000 følgere og 308 sponserede indlæg om året.

Hvordan tjener man penge på Instagram?2021-11-06T21:46:52+00:00

De sociale medier er et fantastisk sted at tjene penge på online og er en vej de fleste influencers, sociale profiler og reality deltagere går, fordi det netop er så oplagt med en stor mængde opmærksomhed og ikke mindst følgerantal, som gør det let at konvertere følgere til kroner og øre, men hvordan gør man faktisk?

Der findes ikke bare én måde og det er ikke altid at én måde er bedre end en anden når det kommer til indtjening på de sociale medier, heriblandt Instagram.

I denne artikel vil jeg forsøge at forklare og fortælle om de forskellige metoder hvorpå du tjene penge på de sociale medie Instagram på, både med og uden ”swipe-up”-funktionen som bliver mulig når du har over +10.000 følgere på din profil.

Kan man tjene penge på Instagram?2021-09-22T18:54:08+00:00

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Instagram på, men særligt 3 måder er særdeles brugt på det sociale medie, Instagram.

Sådan kan du tjene penge på Instagram:

  1. Affiliate marketing
  2. Sponsorerede indlæg
  3. Webshop
Hvordan kan man leve af Instagram?2021-09-22T12:54:22+00:00

Du kan tjene penge på Instagram ved at arbejde med affiliate marketing, sponsorerede indlæg eller ved at åbne din egen butik hvor du sælger produkter og dermed bruger din Instagram-profil til at markedsfører din butik.

For at leve af din indtægt du opnår ved hjælp af Instagram, må du selvsagt tjene nok til at kunne leve af denne.

Go to Top