window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Tjen penge på betalte spørgeskemaer online

Tjen penge på betalte spørgeskemaer online

Udgivet 16/09/21 af Steffen Fonvig

Hjem » Tjen penge på betalte spørgeskemaer online
Hjem » Tjen penge på betalte spørgeskemaer online

YouGov, Toluna, MonoSurveys er blot nogle få af mange forbrugerpaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer online.

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser er en måde hvorpå almene danskere kan tjene penge eller blive belønnet med gavekort og lignende eller deltage i forskellige lotterier med attraktive præmier, på samme måde som konkurrencer og andre spil på nettet.

Du kan altså blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer og svare på undersøgelser hjemmefra i komforten af dit eget hjem, nemmere og bedre bliver det altså ikke.

Vil du gerne tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, så anbefaler vi dig at oprette en bruger hos undersøgelsespanelet YouGov, her får du den højeste udbetaling per undersøgelse.

Oversigt

I denne artikel og guide kan du læse meget mere om betalte undersøgelser på nettet, samt hvordan du kommer i gang med at tjene penge ved at besvare spørgeskemaer online.

Bliv betalt for at svare på spørgeskemaer online

Ønsker du at komme i gang med betalte spørgeskemaer online, så er der nogle enkelte undersøgelsespaneler du skal holde dig fra, da de kan være snyd og svindel. Hos Capitis har vi sat os for at finde de bedste undersøgelsespaneler som udbetaler den højeste belønning per undersøgelse.

Derfor anbefaler vi disse paneler:

Der er selvsagt mange flere paneler i både Danmark og udlandet som tilbyder online spørgeskemaer imod belønning eller at du bliver betalt, men de tre ovenstående er de som vi har bedst erfaring med og mener du burde tilmelde dig, hvis du har tanker om at prøve kræfter med betalte spørgeskemaer.

YouGov

YouGov er et internationalt forbrugerpanel som blev oprettet i 2000. Med mere end 17 million brugere på deres platform er de den største platform indenfor betalte undersøgelser i verden.

Virksomheden tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere, leveret til dig i samarbejde med deres partners verden over, som alle har det til fælles, at de ønsker meninger og svar fra den almene befolkning for at styrke deres virksomhed, brand eller produkt.

YouGov er efter vores erfaringer det panel som tilbyder den højeste belønning per undersøgelser og er derfor det panel som vi anbefaler at man tilmelder sig først.

Hos YouGov optjener du fiktive point som du kan veksle til enten gavekort eller lodder i deres lotteri. I YouGov’s lotteri kan du være med i lodtrækningen om et luksusgavekort på 15.000 kr. hvis du vinder eller 5.000 kr. hvis du bliver nummer 2-5 i lotteritrækningen. Du kan ikke veksle dine YouGov-point til rigtige penge som du kan hos andre paneler som eksempelvis MonoSuveys og Toluna.

Toluna

Toluna er et andet panel som også tilbyder kontant udbetaling af optjente point, du kan altså veksle dine point i deres platform med overførsler i rigtige penge til din PayPal-konto.

Toluna er også et internationalt panel som samarbejder med blandt andet Coca Cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få. Dette er et klart signal om at Toluna er en seriøs platform og et sikkert sted at tjene penge på undersøgelser.

MonoSurveys

MonoSurveys er ét af de mest populære paneler indenfor betalte undersøgelser, da de tilbyder kontante udbetaling af de point du optjener igennem deres platform, når du besvarer deres undersøgelser.

Pengene bliver dog ikke udbetalt til din bankkonto, men derimod din PayPal-konto, når pengene er overført til din PayPal-konto, kan du enkelt og let overføre dem til din bankkonto. Årsagen til denne udbetalingsmetode er at MonoSurveys, som mange andre, er en international virksomhed og det ville være særdeles vanskeligt at udarbejde et udbetalingssystem som passer til alle banker i hele verdenen og derfor samarbejder de med PayPal.

PayPal er en anerkendt finansiel virksomhed du tryg kan benytte, har du ikke allerede en bruger hos PayPal kan du helt gratis oprette en og dermed få udbetalt det du optjener hos MonoSurveys.

Her kan du tjene mest på online spørgeskemaer

Det er ikke det samme du kan tjene hos de forskellige undersøgelsespaneler og det er heller ikke det samme antal undersøgelser og spørgeskemaer du vil blive tilbudt, dog er dette afhængig af dine demografiske data som du indtaster når du opretter en profil hos et undersøgelsespanel.

Hos disse paneler kan du tjene mest:

YouGov, Norstatpanel og Toluna er blandt de mest populære undersøgelsespaneler, da de tilbyder den højeste udbetaling per spørgeskema, du kan tjene op til 90 kroner per undersøgelse du besvarer. Det skal dog siges at det ikke er alle undersøgelsespaneler der tilbyder kontante udbetalinger, de fleste tilbyder dog gavekort og andre fordele som belønning for din besvarelse.

Ønsker du at få kontante udbetalinger for at besvarer spørgeskemaer må du først oprette en PayPal-konto, da alle undersøgelsespaneler som tilbyder kontante udbetalinger af optjente point, udbetales via PayPal, herefter kan du overfører pengene fra din PayPal-konto til din bankkonto.

Er betalte spørgeskemaer trygt?

Der findes meget snyd og svindel på internettet og det er bestemt ikke et trygt sted for almene danskere at bevæge sig hvis man ikke kan gennemskue snyd og svindel. Mange mennesker har blevet snydt og svindlet for tusindvis af kroner og massevis af tid på nettet, noget vi hos Capitis prøver at undgå og derfor skriver vi disse artikler og guides til den danske befolkning.

De undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer som vi har anbefalet her på siden, kan du trygt benytte og dermed tjene penge hos. Vi har testet og afprøvet alle platformene og kan derfor med ro i sindet anbefale dem.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?

I udgangspunktet så er betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke noget du kan leve af eller blive rig på, de fleste tjener mellem 40 – 120 kroner i timen hvis du arbejder med det kontinuerligt.

Indtjeningen fra betalte spørgeskemaer kan dog være en dejlig ekstra lille gevinst du kan få hver måned og mange af de virksomheder som tilbyder betalte undersøgelser, tilbyder også gavekort og andre former for hverdagsting som du kan benytte og dermed få en besparelse på dine daglige udgifter.

Gode råd og tips til spørgeskemaer

Selvom betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke er noget du akkurat bliver rig af, så kan det være du har fået lyst til at prøve det, du har trods alt fundet denne side af én eller anden grund.

Jeg har selv brugt de forskellige brugerpaneler som tilbyder spørgeskemaer og tjent penge på denne måde og fra min erfaring har jeg et par tips til dig som skal i gang;

  • Opret dig hos mere end ét panel for flest mulige spørgeskemaer
  • Få udbetalt din indtjening når du har nået minimumsbeløbet for udbetaling
  • Opret en ny e-mailadresse som du benytter udelukkende til spørgeskemaer (så slipper du en masse spam)
  • Undersøg Trustpilotscoren på brugerpanelet før du tilmelder dig

Spørgeskemaer og betalte undersøgelser er en af de enkleste måder at tjene penge online på.

Er det sikkert at tjene penge på spørgeskemaer?2021-09-18T21:42:33+00:00

Ja, det er 100% trygt og sikkert at tjene penge på spørgeskemaer udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler.

Der findes dog hjemmesider og undersøgelsespaneler som er snyd og bedrag, disse har vi valgt ikke at inkluderer i vores artikel, men derimod forholdt os til de som vi anbefaler og mener er trygge.

Hvor kan man tjene penge på online spørgeskemaer?2021-09-18T21:46:44+00:00

Der findes mange forskellige steder man kan tjene penge på online spørgeskemaer. De bedste undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer på nettet er:

Hvor mange penge kan man tjene på betalte spørgeskemaer online?2021-09-18T21:48:11+00:00

Hvor meget du kan tjene på at besvare betalte spørgeskemaer online, afhænger af hvor mange spørgeskemaer du besvarer, du kan tjene op til 90 kroner på spørgeskemaer du besvarer.

Tilmelder du dig mere end et undersøgelsespanel vil du kunne tjene flere penge, da du får tilbudt flere spørgeskemaer at besvarer.

Kan man tjene penge på spørgeskemaer?2021-09-18T21:45:10+00:00

Ja, du kan sagtens tjene penge på spørgeskemaer på nettet, disse udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler, heriblandt YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Hvor kan man blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer?2021-09-18T21:43:59+00:00

Der findes mange undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer online, blandt de bedste og de vi anbefaler er YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Konklusion

Hvis du ønsker at skabe dig en ekstra lille indkomst hver måned, så er betalte spørgeskemaer på nettet en måde at gøre det på, det skal dog siges at det ikke er noget man bliver rig af, men det kan give et ekstra lille boost hver måned på privatøkonomien.

Der findes mange forskellige undersøgelsespaneler derude og enkelte skal man holde sig fra, da man kan risikere at blive snydt og svindlet.

Der findes dog også mange legitime og ordentlige undersøgelsespaneler som tilbyder spørgeskemaer til forbrugere verden over og giver en fornuftig belønning eller betaling for deres besvarelser.

Sådan tjener du penge på betalte spørgeskemaer
Go to Top