window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-REFK8LH9LR');

Er Toluna trygt? Læs vores erfaringer og anmeldelse

Er Toluna trygt? Læs vores erfaringer og anmeldelse

Udgivet 19/09/21 af Steffen Fonvig

Hjem » Er Toluna trygt? Læs vores erfaringer og anmeldelse
Hjem » Er Toluna trygt? Læs vores erfaringer og anmeldelse

Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og betalte spørgeskemaer til almene forbrugere verden over, også i Danmark.

Det er altså en måde hvorpå du kan tjene penge uden nogen form for uddannelse, erfaring eller specifik kundskab.

Toluna er selvfølgelig ikke den eneste spiller på markedet, der findes mange forskellige undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser. Hvis du ønsker at komme i gang med betalte undersøgelser, anbefaler jeg dig at oprette en gratis bruger hos følgende paneler:

Hvis du ønsker at lære mere om Toluna og hvad de står for, kan du læse videre i artiklen. Du kan blandt andet læse om:

  • Hvad er Toluna?
  • Er Toluna snyd og svindel?
  • Vores erfaringer med Toluna

Kort fortalt, så er Toluna er undersøgelsespanel som tilbyder deres brugere belønning for deres meninger og svar, det er et panel du kan stole på. Du kan tilmelde dig Toluna-panelet her og komme i gang på få minutter.

Vil du gerne tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, så anbefaler vi dig at oprette en bruger hos undersøgelsespanelet YouGov, her får du den højeste udbetaling per undersøgelse.

Oversigt

I denne artikel kan du læse mere om det internationale undersøgelsespanel Toluna, samt læse vores anmeldelse og erfaring med Toluna-panelet.

Hvad er Toluna?

Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til deres bruger og hjælper virksomheder med at få nødvendige data for at tage vigtige beslutninger for deres videre udvikling.

Toluna samarbejder med kæmpe internationale virksomheder som Coca-cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få.

Dette betyder også at du kan være heldig at få undersøgelser fra de tre nævnte virksomheder samt mange andre, som medlem af Toluna-panelet.

Hos Toluna har de mottoet Inspirer, Del og Tjen. Toluna er særdeles godt anmeldt af deres brugere og samarbejdspartnere.

Sådan fungerer Toluna:

Toluna fungerer på den måde at du først og fremmest må tilmelde dig, selvfølgelig. Herefter vil du automatisk få tilsendt skræddersyede undersøgelser og meningsmåler du kan besvare imod belønninger.

  1. Tilmeld dig Toluna
  2. Besvar undersøgelser
  3. Modtag Toluna-point
  4. Indløs dine point

Så enkelt er det.

Toluna belønninger:

Toluna belønner sine brugere med point som kan indløses til PayPal-udbetalinger (kontanter), gavekort og meget mere.

Du kan frit vælge hvilken type belønning du vil have, hvad end du vil have gavekort eller kontante-udbetalinger til din PayPal-konto.

Har du ikke en PayPal-konto, kan du helt gratis oprette en konto hos dem, helt gratis.

Er Toluna trygt eller svindel?

Toluna er som nævnt, særdeles anerkendt og betroet undersøgelsespanel på internationalt plan. Deres virksomhed og panel er med til at gøre en forskel sammen med deres mange tilmeldte brugere.

Vi har selv testet Toluna-panelet over en længere periode og besvaret undersøgelser og meningsmålinger på deres platform helt uden problemer.

Du kan altså trygt og sikkert benytte dig af Toluna til at tjene lidt ekstra hver måned.

Vores erfaringer med Toluna

Toluna er efter vores erfaring et godt sted at tjene penge online, i form af betalte undersøgelser og spørgeskemaer.

Når du er tilmeldt, kan du enkelt og let navigere rundt i deres brugeroverflade og finde undersøgelser du kan besvare imod belønning.

Panelet er overall et fint og nogenlunde betalende panel og det er en af de få hvor du kan få udbetalt din indtjening i kontanter, i form af PayPal, hvilket for mange er en fordel.

Flere undersøgelsespaneler

Herunder kan du finde en oversikt og information om andre undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

YouGov

YouGov er et internationalt forbrugerpanel som blev oprettet i 2000. Med mere end 17 million brugere på deres platform er de den største platform indenfor betalte undersøgelser i verden.

Virksomheden tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere, leveret til dig i samarbejde med deres partners verden over, som alle har det til fælles, at de ønsker meninger og svar fra den almene befolkning for at styrke deres virksomhed, brand eller produkt.

YouGov er efter vores erfaringer det panel som tilbyder den højeste belønning per undersøgelser og er derfor det panel som vi anbefaler at man tilmelder sig først.

Hos YouGov optjener du fiktive point som du kan veksle til enten gavekort eller lodder i deres lotteri. I YouGov’s lotteri kan du være med i lodtrækningen om et luksusgavekort på 15.000 kr. hvis du vinder eller 5.000 kr. hvis du bliver nummer 2-5 i lotteritrækningen. Du kan ikke veksle dine YouGov-point til rigtige penge som du kan hos andre paneler som eksempelvis MonoSuveys og Toluna.

Opinionsland

Opinionsland er et af de største og mest anerkendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser i Danmark. Forbrugerpanelet som findes i mange forskellige lande er særdeles populært grundet deres kontante udbetaling til PayPal, hvilket gør det muligt for brugere at få udbetalt kontanter for deres meninger.

Udover kontante udbetalinger til PayPal, kan man også veksle sine point til gavekort til Zalando eller Just-eat.

Tilmelding hos forbrugerpanelet er 100% gratis og du kan tilmelde dig på få minutter ved at benytte din G-mail eller Facebook-konto ved oprettelse.

MonoSurveys

MonoSurveys er ét af de mest populære paneler indenfor betalte undersøgelser, da de tilbyder kontante udbetaling af de point du optjener igennem deres platform, når du besvarer deres undersøgelser.

Pengene bliver dog ikke udbetalt til din bankkonto, men derimod din PayPal-konto, når pengene er overført til din PayPal-konto, kan du enkelt og let overføre dem til din bankkonto. Årsagen til denne udbetalingsmetode er at MonoSurveys, som mange andre, er en international virksomhed og det ville være særdeles vanskeligt at udarbejde et udbetalingssystem som passer til alle banker i hele verdenen og derfor samarbejder de med PayPal.

PayPal er en anerkendt finansiel virksomhed du tryg kan benytte, har du ikke allerede en bruger hos PayPal kan du helt gratis oprette en og dermed få udbetalt det du optjener hos MonoSurveys.

Hvad er Toluna?2021-09-18T20:21:32+00:00

Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Er Toluna trygt?2021-09-18T20:20:02+00:00

Undersøgelsespanelet Toluna er internationalt anerkendt og er et trygt sted at få belønninger for betalte undersøgelser og spørgeskemaer.

Du kan altså trygt benytte dig af Toluna-panelet til at tjene lidt ekstra hver måned.

Konklusion

Undersøgelsespanelet Toluna er en af de fortrukne undersøgelsespaneler, da de tilbyder kontante udbetalinger af deres point, dermed kan du tjene rigtige penge som kan overføres til din PayPal-konto og derefter din bankkonto.

Hvis du ønsker at tjene mest mulig på undersøgelser på nettet, anbefaler jeg dig at oprette dig hos flere forskellige undersøgelsespaneler, fremfor bare ét.

Læs også være anmeldelse og erfaringer med undersøgelsespanelerne YouGov og Norstatpanel.

Erfaringer med Toluna
Go to Top