Spar tid og penge på dine investeringer med automatisering gennem fondsrobotter og robotrådgivere.

Moderne tider betyder moderne løsninger og robotter, AI (kunstig intelligens) og automatisering har længe været en del af investeringsverdenen og nu er fondsinvestering og rådgivning også blevet en del af dette segment.

Det er ikke sikkert du har hørt om fondsrobotter og robotrådgivere før, men det er bestemt noget som du vil komme til at høre om i løbet af 2022 hvis du sidder med investeringer og har penge stående i fond.

Fondsinvestering har længe været populært og er en enkel og lidt mere tryg investeringsmulighed sammenlignet med mange aktier og kryptovalutaer på markedet, da fonde investere i mange forskellige aktier og investeringsobjekter, dermed er risikoen spredt og ofte meget lavere.

Men investeringer kan for mange være tungt og kedeligt, men det kan bestemt heller ikke betale sig at have penge i banken og her komme fondsrobotter og rådgivere ind i billedet.

Hvad er en fondsrobot og robotrådgiver?

En fondsrobot er en automatiseret løsning for personer og investorer som ønsker at spare penge i fond og ikke bruge uendelige mængder med tid på det efter det først er sat op. Fondsrobotter hjælper dig med at automatisere din fondssparring ud fra de kriterier du sætter, heriblandt risikoniveau, sparebeløb og så videre. Det smarte her er, at det er fuldstændig automatiseret og kører derfor på autopilot, så du slipper for at sidde med dette hver måned eller hvor ofte du nu plejer at overføre penge til din fondssparringskonto.

En fondsrobot er også en smart løsning for dem som ikke ønsker at sætte sig alt for meget ind i investering, men forsat ønsker at investere i noget og se sine penge vokse over tid. Alt i alt, en rigtig god løsning for de fleste, som sparer dig for tid og energi du hellere kan bruge andre steder.

Hos Capitis har vi også selv benyttet os af fondsrobotter for at automatisere investering i fond, da dette simpelthen er en fantastisk og let løsning for de midler der skal investeres langsigtet, som fondsinvesteringer ofte er.

Husk dog altid på at der vil altid være en risiko for at miste det investerede beløb, da der ikke findes risikofrie investeringer, men om du er usikker på hvad du skal investere i, så er fonde som regel et godt valg grundet opsætningen af et fond og den spredning af de penge som investeres.