Der kan være mange grunde til, at du vil supplere din indkomst, men de færreste ved, hvor de skal starte. Her har internettet åbnet op for en række muligheder for dig, der er villig til at gøre arbejdet. Der er faktisk en række enkle måder at tjene penge på online, hvilket betyder, at du kan bygge din egen virksomhed op, eller blot få en lille passiv indtægt ved siden af ​​ved blot et par enkle tastetryk. 

Når det så er sagt, så får du i de fleste tilfælde brug for en hjemmeside – og det er netop her, de fleste giver op. Mange synes, det er svært at lave deres egen hjemmeside, men det behøver det bestemt ikke at være! Det eneste, du skal bruge, er de rigtige værktøjer og her kommer hjemmesidebygger.dk ind i billedet som en meget brugbar platform. Her finder du alt, hvad du behøver at vide om at bygge din første hjemmeside, du kan sammenligne forskellige tjenester, og endelig har vi en række nyttige tips til begyndere! 

Nu hvor vi ved, at en hjemmeside ikke behøver at være kompliceret at lave, så lad os se nærmere på fem metoder, du kan bruge til at tjene nogle ekstra penge online. 

1. Start din egen netbutik

Måske er du fingerfærdig og laver noget, der kan sælges online? Eller måske vil du bare åbne en netbutik for at sælge noget, du er interesseret i? En netbutik kan være en spændende mulighed for dig, der gerne vil tjene nogle ekstra penge online, og det behøver bestemt ikke at være svært at sætte den op.

Der findes nemlig en række gode platforme, som giver dig mulighed for at designe din egen netbutik ved hjælp af skabeloner, så du kan fokusere på andet end webdesign. Her kan du teste forskellige produkter og enten sælge egenproducerede varer, eller vælge at importere noget, der kan sælges online. Uanset hvad er dette en yderst skalerbar mulighed, der kan startes hjemmefra ved køkkenbordet. 

2. Tjen penge på at blogge

Blogging er måske en af ​​de nemmeste måder at tjene penge på online, men der er mange, der bare trækker på skuldrene, når vi fremhæver denne mulighed. At tjene penge på at blogge behøver ikke at betyde, at du skal lancere din egen blog og tage kampen op med influencerne. Der er millioner af blogs, der allerede er rentable, men som har brug for indhold, de kan tilbyde deres læsere. 

Så hvis du har noget nyttig viden om et emne, kan det være en meget lukrativ forretning at blive forfatter til en blog. Her anbefaler vi, at du laver research, finder nogle attraktive blogs og kontakter redaktøren. Det kan også betale sig at skrive nogle eksempler på artikler, du kan bruge til din blog, så de kan få en bedre forståelse af, hvad du kan bidrage med. 

3. Køb og sælg domænenavne

De færreste er nok klar over det, men køb og salg af domænenavne kan faktisk være en god måde at tjene penge på. Her kan det betale sig at følge med i auktionerne over domænenavne (for eksempel hos GoDaddy), samt se på de daglige lister, der udgives over domænenavne, der er ved at udløbe. Vi siger ikke, at du bliver rig lynhurtigt, men hvis du snupper nogle gode navne, er der stor sandsynlighed for, at nogen er villige til at betale et stort beløb for at overtage dine rettigheder. 

4. Brug Google AdSense-annoncer 

Du har garanteret lagt mærke til dem før, men Google AdSense er det største rubrikannoncenetværk til online-annoncering. Hvad mange ikke ved er, at du kan tjene penge både ved at placere sådanne annoncer på dine hjemmesider samt ved at tilbyde, at du følger op på annoncer for andre. Det kan være meget attraktivt at være AdSense-manager for forskellige virksomheder, ved at man hjælper med at finde brugbare søgeord, placere auktioner for de bedste sider og ikke mindst følge op på effektiviteten af ​​forskellige kampagner. Det bedste af det hele er, at du relativt nemt kan blive certificeret inden for dettte af Google og starte din virksomhed i dag. 

5. E-mail-marketing 

Sidst, men ikke mindst, kan du prøve e-mail-marketing. Her skal du helt sikkert opbygge en følgerskare, men når du først har fået nogle følgere, kan det være meget lukrativt at engagere sig i denne form for marketing. Mange køber adgang til sådanne nyhedsbreve for at lære noget nyttigt eller modtager forskellige artikler og rapporter. Dette kan især være attraktivt, hvis du har et godt kendskab til et emne, som andre kan være villige til at betale for at lære mere om. En god platform her vil være Substack, men Mailchimp kan også fungere for dig, der vil forsøge at skabe dit eget netværk til e-mail marketing.